Neler Yeni

Arkadaşlar ben cok kötüyüm

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Arkadaslar artık dayanacak gücüm kalmadı
Bir işe başladım abi pas pas atmay , çek pas atmayı vs bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi yaşım 19 ve ben bir hiçim
Ciddi söylüyorum şu okul da olmasa cidden yapılmaz böyle işler
Her neyse Arkadaslar hakmarda çalışıyorum 17k maas + 3k yol parası, bu para benim işimi görür mü demiyorum verdiklerine şükür olsun diyorum çünkü ben "0" İm babam okuyayım diye çok emek verdi ama ben onu da beceremedim auzefte sivil havacılık okuyorum açık öğretim..
Arkadaslar bana bir yol yordam gösterin Allah rızası için.
İsim manavcilik

sefashka

80+
dostum, kimse annesini karnında paspas atmayı öğrenmedi. aldığın maaş ultra iyi değil biliyorum. ben de asgari ücretin bir tık üzerini alıyorum ancak küçük şeylerle mutlu olabiliyorum. kahvaltıdan ufak bir kahve ve bitter çikolata yemek bile mutlu edebiliyor. ayrıca ben de auzef'te bir bölüm okuyorum. kendini geliştirmeye odaklanmalısın bence. youtube üzerinden ücretsiz yeni bil öğrenebilirsin. biliyorum türkiyecek ekonomik ve manevi olarak zor zamanlar geçiriyoruz. gündem çok hızlı değişiyor. benim de çevremde pek arkadaşım yok ancak kendi başıma yetebiliyorum. ne zaman canın sıkkınsa pm atabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olacağımı bilmeni isterim

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Enis
Çalıscaksın kardeşim yemicen olabildigince kıscaksın birikim yapcaksın sonra ve en başında bi planın olmak zorunda kendimi nasıl ileriye atabilirim diye. Yerinde olsam yurtdışına gitmeye yönelirdim. Bir şekilde tutunursun ve hayatını burada olabileceğinden çok daha iyi yaşarsın

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalıscaksın kardeşim yemicen olabildigince kıscaksın birikim yapcaksın sonra ve en başında bi planın olmak zorunda kendimi nasıl ileriye atabilirim diye. Yerinde olsam yurtdışına gitmeye yönelirdim. Bir şekilde tutunursun ve hayatını burada olabileceğinden çok daha iyi yaşarsın
dostum, kimse annesini karnında paspas atmayı öğrenmedi. aldığın maaş ultra iyi değil biliyorum. ben de asgari ücretin bir tık üzerini alıyorum ancak küçük şeylerle mutlu olabiliyorum. kahvaltıdan ufak bir kahve ve bitter çikolata yemek bile mutlu edebiliyor. ayrıca ben de auzef'te bir bölüm okuyorum. kendini geliştirmeye odaklanmalısın bence. youtube üzerinden ücretsiz yeni bil öğrenebilirsin. biliyorum türkiyecek ekonomik ve manevi olarak zor zamanlar geçiriyoruz. gündem çok hızlı değişiyor. benim de çevremde pek arkadaşım yok ancak kendi başıma yetebiliyorum. ne zaman canın sıkkınsa pm atabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olacağımı bilmeni isterim
Hocam teşekkür ederim yorumunuz tebessüm bıraktı yüzümde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında benim planim var %40engelli bireyim psikiyatriden
Bi polar bozukluk hastasıyım
Devlet memurluğu ekpss sınavı varmış ona çalışıyorum zaten kendim de anadolu lisesi mezunuyum

sefashka

80+
Hocam teşekkür ederim yorumunuz tebessüm bıraktı yüzümde

Aslında benim planim var %40engelli bireyim psikiyatriden
Bi polar bozukluk hastasıyım
Devlet memurluğu ekpss sınavı varmış ona çalışıyorum zaten kendim de anadolu lisesi mezunuyum
e çok iyi, biraz kpss kasıp, iyi bir puan alırsan devlette çok güzel bir yere geleceğini düşünüyorum. kendini kötü hissetme. sen değerlisin

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e çok iyi, biraz kpss kasıp, iyi bir puan alırsan devlette çok güzel bir yere geleceğini düşünüyorum. kendini kötü hissetme. sen değerlisin
İşte hocam sınav 2026 da o zamana kadar napcam işte

Tunuslu bir kızla yakınlık kurmak icin Fransızca öğrenmeye çalışıyordum ancak bıraktı beni sonrasında öğrenemedim

Son düzenleme:

hekrar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Said
Bende ilk iş deneyimimde bir şey bilmediğim için canım sıkılıyordu. İşi ögrendikten sonra o özgüvensizlik gidecek hocam sen işi kavramaya bak milletin lafını da çok takma

Top Bottom