Arkadaşlar bence kuponlarınızı harcamayın .

Herucane

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,157
Dostlar epic her oyun verdiginde 60tllik kupon vericek buda 900tl eder 900tlik kupon bence kupon harcamayın çok güçlü oyunlar gelicek diye düşünüyorum ilkde fake atmış olabilir çünkü site güçlendirme ve kapasiteleri açıyordu çok bomba oyun gelcek bence bilgi ise tyrex almışımdır bilginize

O şekilde kuponların hepsini üst üste dizip oyun satın alınabiliyor mu?

Epic kampanya dönemlerinde yalnızca 1 kupon veriyor dostum,
Senin mantık hatalı.

Dostlar epic her oyun verdiginde 60tllik kupon vericek buda 900tl eder 900tlik kupon bence kupon harcamayın çok güçlü oyunlar gelicek diye düşünüyorum ilkde fake atmış olabilir çünkü site güçlendirme ve kapasiteleri açıyordu çok bomba oyun gelcek bence bilgi ise tyrex almışımdır bilginize
Her oyunda vermeyecek, bir kere verdi. Sen başka oyun satın alırsan tekrar verecek. Her gün farklı kupon vermeyecek.

1 kupon sadece 1 oyunda kullanılıyor kullandığın oyundanda yine aynı kupon geliyor diye biliyorum yanlışım olabilir.

O şekilde kuponların hepsini üst üste dizip oyun satın alınabiliyor mu?
oyun alamazsın ama gtayı 25tlye as oc 20tl almış olursun bu baya iyi bişey para biriktirin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her oyunda vermeyecek, bir kere verdi. Sen başka oyun satın alırsan tekrar verecek. Her gün farklı kupon vermeyecek.
aga kuponlar kısmına baksana

her oyunda vericek gerçek bilgi kuponlarım kısmında yazıyor
O kupon ile oyun satın alırsan veriyor ancak, öyle her beleş oyunda bi kupon yok.
Ayrıca kupon birleştirme de yapılamaz, her alışverişte yalnızca 1 kupon kullanılabilir.

Epic kampanya dönemlerinde yalnızca 1 kupon veriyor dostum,
Senin mantık hatalı.
dostum görücezde paralı bir oyun verirse kupon vericekite diye düşünüyorum ama bilgi için saol

Epic gamesin yılbaşı tatili indirimine bakrmısın dostum

Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi geri döndü! 7 Ocak TSİ 19.00'a kadar %75'e varan indirimler, 15 gün boyunca ücretsiz oyunlar VE sınırsız 60 TL değerindeki Kuponlar seni bekliyor. verme ihtimali var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,550
Üyeler
191,875
Son üye
Ali kimbel
Geri