disk kullanımı hdd den kaynaklı olabilir veya ssd takılıysa arızalıdır cpu nun 100 olmasıda sistem özelliklerine bağlı sistem özelliklerin nedir?Alıntıyı görüntüle
csgo'yu açtığımda ise cpu ve disk kullanımı %100 oluyor napıcam format attım ama geçmedi ?
hayır ama csgo da ortalama 100 fps alıyorumMSİ Afterburner'dan oyun içi değerlere baktın mı?
işlemcim : i5-7200udisk kullanımı HDD den kaynaklı olabilir veya ssd takılıysa arızalıdır cpu nun 100 olmasıda sistem özelliklerine bağlı sistem özelliklerin nedir?
fps 60 sabitlersen düzelir max fps de olduğu için %100ü görüyor olabilirhayır ama csgo da ortalama 100 fps alıyorum
işlemcim : i5-7200u
Mesaj otomatik birleştirildi:
FPS değerleri (FPS ile işiniz olmadığı için) değil de CPU kullanımı gibi değerleri ordan da bakmanızı öneririm.hayır ama csgo da ortalama 100 fps alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet ağır uygulamalrı kapatıyorumGörev Yöneticicisindeki Başlangıç sekmesindekileri programları devre dışı bıraktınız mı?
csgoda msi afterburner çalışmıyor hile olarak sayabildiği için galibaFPS değerleri değil de CPU kullanımı gibi değerleri ordan da bakmanızı öneririm.
Doğru evet CS:GO' da çalışmıyor.Başka bir oyundan bakılabilircsgoda msi afterburner çalışmıyor hile olarak sayabildiği için galiba