uyumlu ama değilmi bende hata varsa sıkıntı yok çözerimdeEkran kartı kablolarını takmaya çalışıyor olabilirsiniz
ve kasa ilk geldiğinde sadece psu takıp çalıştırmıştım tak diye çalışıyordu şimdi basıyorum kasanın tuşuna 5 saniye sonra açılıyo ve kapanmıyo tuştan sorun ne acabaEkran kartı kablolarını takmaya çalışıyor olabilirsiniz
kaç pin takmamız lazım 16 pin var sol üstte 8 mi takıcazUyumlu hocam. Sol üstteki pinlere cpu kablolarını takacaksınız.
tamamdır sağolun vdg diye bi kablo var onu nereye takıcam biliyormsuun 3 pinli bişey küçük kablo kasanınFark etmez ama takın yine de. Tek 8 i7 i9 vs yoksa fazlasıyla yeterli 384w kadar verebilir. Diğer 8 pin oc yapanlar vs için.
anakart b650 tomahawkAnakart nedir? Varsa 3 pin argb portuna takılıyor.
ve vdg 2 pinmiş anakartta 3 pinlik yere takayımmı?Anakart nedir? Varsa 3 pin argb portuna takılıyor.
tamam pwm diye bir şey var kontrolcünün üstünde o ne olacak 2 pinli kablo3 pin olanı anakarta diğer kısmı kasa kontrolcüsüne olması lazım
sagol dostum sorun olursa yazarım yinePwm anakartın sys fan kısmına takacaksın. Fan hız verisini oradan alacak
dostum herşeyi taktım ama monitöre görüntü gelmiyor ve mouse klavye ışığıda gelmiyo monitör no signal diyo klavyeye falan ışık gelmiyo direkt açılmıyoPwm anakartın sys fan kısmına takacaksın. Fan hız verisini oradan alacak
napıcam neyden kaynaklı olabilirPwm anakartın sys fan kısmına takacaksın. Fan hız verisini oradan alacak