Bios pilini çıkar 5 dk bekle tak geri.Arkadaslar secure boot u acmaya calisirken key managaemt dan pk diye biseyi actim pc goeuntu barmiyoe lutfen yardim edin
Biostan yaptığım bir ayar sonucunda böyle oldu diyorsun bu dediğim işlem biosu resetliyorDeneyecegim kesin duzelir mi acaba
OlmadiOlmazsa CMOS clear yapabilirsin.
Nasil yapacazOlmazsa CMOS clear yapabilirsin.
Anakart üzerinde 2 tane pin var yanında "clear cmos" yazar onları iletken bir metal (tornavida) ile 20 saniye boyunca birbirine değdirin.Olmadi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasil yapacaz
Tamamen kapat ve fişten çek.Kasa çalışırken degil mi
Güç fişini çekip de deneyebilirsin bios pilini çıkartmayı o da iş görebilir. Ayrıca 2 tane ramin varsa bir tanesini çıkartıp da deneyebilirsin aynı şekilde.Olmadi
Nasil yapacaz
(Biosdan secure bootu Aktive olması için customa getirip key yüklemiştim CSM kapalıydı. Ekran kartına bir şey olmamıştır değil mi???)
Rami denemedim ama bios pilini cikarttiim ayni sonucGüç fişini çekip de deneyebilirsin bios pilini çıkartmayı o da iş görebilir. Ayrıca 2 tane ramin varsa bir tanesini çıkartıp da deneyebilirsin aynı şekilde.
Benim anakart Gigabyte b450 4tane pin var hepsine deydirmelimiyimAnakart üzerinde 2 tane pin var yanında "clear cmos" yazar onları iletken bir metal (tornavida) ile 20 saniye boyunca birbirine değdirin.