Neler Yeni

Arkadaşlar bir kız ile konuşuyorum İşler yolunda gitmiyor ne yapacağım?

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
her şeyi psikolojiye sürme lütfen
sevgilisi olan birini sevsen platonik bir şekilde eyvallah
aranda 9 yaş fark olan bir şahısdan cinsel fotoğraf istemek nedir lan
cinsel açlıkta mısın?

Emrhan_

80+ Bronze
Kanka annen dışında kadın görmedin sanırım hayatında gurbetten falan mı çıktın? Bunları yazarken umarım elin ayağın titremiştir. Yoksa ciddi sıkıntı var demektir.

Ahmet4921

80+
Kanka annen dışında kadın görmedin sanırım hayatında gurbetten falan mı çıktın? Bunları yazarken umarım elin ayağın titremiştir. Yoksa ciddi sıkıntı var demektir.
bro senin bu konular beni koparıyor
senin cidden tedavi alman falan sart
bunlari senin yasadigindan bile emin degilim
Olum ne saçma sapan bi adamsın la
Ulan ne iğrenç adamsın be. Müge Anlı'ya çıkan leş rezil(tecavüzcü tayfa) insanlardan farkın yok. İnsan şunları yazarken bile utanır.
valla berbat insanlarsınız oralara değinmeyeceğim.
demek istediğim tek şey şu, istismara uğruyorsun.
Kız ile Bu konuları konuşmuyoruz kendimde biraz pişman oldum yani Normalde, insanlara karşı dışarı her zaman saygılı ve sessiz kibar davranıyorum. Şu ana kadar benimle konuşmak isteyen kızlar olmuştu ancak ben Ciddi bir ilişki istediğim için onlara karşı sessiz kalıyordum konuşmuyordum şimdi ise hepsi çevremde gitti bende nasıl konuşurum bilemiyorum.
Şu an tek başımayım hayatı bıraktım gibi bir şey artık mentalitem bozuldu. Şimdi ileride bir sevgilim yada evlenebilirmiyim bilmiyorum iletişimim çok kötü ama evlenecek aşamaya gelirsem Böyle bir şeyi hayatımda 1 defa yaptım pişman oldum. Şimdi İleride ergenliğimde birisinde böyle bir şey istemiştim vb. desem kız benim ile devam etmek istermi bilmiyorum. Yani Hayatım 1 kız eli tutmadım kız yüzü bile görmedim Ciddi ilişki istediğim için. Ve gerçekten sosyalleşmiyorum Saf temiz kalmak istiyordum. ama Kendimi yormaktan başka bir şey yapmadım.

16 yaşındayım Gerçekten şu an sıkıntıya düştüm yardımcı olun. Kendim bir kız ile tanıştım 24 25 yaşında kız. yaşa bakmayın biraz zamandır konuşuyoruz, İnternetten tanıştık konuşuyoruz arkadaş olarak ancak kızdan çok fazla etkilendim Kız şu an müslüman değil. Sevgilisi ile s2nal bir şekilde yapmış. Bende kızı çok fazla arzuluyordum. Ve kendi sıkıntılarımı ona anlatıyordum Ve konuyu fiziksel ihtiyaç... konulara çektim oda anladı. Bana sordu sonrasında benle iletişim kurarken vb. oluyormu Bende kızı hayal edip defalarca yapmıştım yani online olarak imkanım var onun ile tatmin olmayı aşırı derecede istiyorum.
Ve onu hayal ettiğimi arzuladığımı anlattım. biraz şaşırdı Ve kızın sevgilisi var Ancak Azab depresyona girerim vb. diyor birlikte konuşup ben onun n2de şekilinde fotoğraflarını istedim sevgilisini aldatacağından korkuyor atmaya ama bende onu çok arzuluyorum. Yani Kendim bizzat onu aradım beraber Konu hakkında konuştuk biz arkadaşız bu bir ihtiyaç olarak gör senin kötü etkilenmeni istemiyorum falan dedim birlikte konuşacağız zaten. Ben Kötü duruma düşmeni istemiyorum vb. Açıklamalar yaptım defalarca.
Şimdide ondan bunları istediğim için Kendimi çok garip hissediyorum. Benmi çok yanlış yaptım sizce kızıda üzmek istemiyorum?
QJDBNQWDJNQW TROL POST MU BU DEĞİLSE NE CESIRT BI UCUBESIN DOKTORA GIT QJIWDNQWD

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Koray K.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar donanım
Ne diyelim arkadaşım, 25 yaşında sevgilisi olduğunu bildiğin kadına hem yükselip hem fotoğraf istiyorsun. Aklın başında mı?

Ahmet4921

80+
Ne diyelim arkadaşım, 25 yaşında sevgilisi olduğunu bildiğin kadına hem yükselip hem fotoğraf istiyorsun. Aklın başında mı?
16 yaşında küçük çocuğum benden ne sorun çıkacak cidden bunu soruyorum Pişmanım zaten bunu 22 23 yaşında bi İnsan değil yani 16 yaşında bir ergen açısından değerlendirin benim potansiyelim buna neden elverebilir? Sanki herkese yapıyorum Birkere dedim sonrasında zaten açmadım konusunu oda kapatmamı istedi yani kız rahat olduğu içn konuyu açtım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Baba bu nasıl bir konudur baştan aşağıya hepsini okudum tüm mesajları öldüm bittim geberdim yastığı ısırıyorum babam gülmemi duymasın diye öksürmeye başladım ölücem şimdi

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
16 yaşındayım Gerçekten şu an sıkıntıya düştüm yardımcı olun. Kendim bir kız ile tanıştım 24 25 yaşında kız. yaşa bakmayın biraz zamandır konuşuyoruz, İnternetten tanıştık konuşuyoruz arkadaş olarak ancak kızdan çok fazla etkilendim Kız şu an müslüman değil. Sevgilisi ile s2nal bir şekilde yapmış. Bende kızı çok fazla arzuluyordum. Ve kendi sıkıntılarımı ona anlatıyordum Ve konuyu fiziksel ihtiyaç... konulara çektim oda anladı. Bana sordu sonrasında benle iletişim kurarken vb. oluyormu Bende kızı hayal edip defalarca yapmıştım yani online olarak imkanım var onun ile tatmin olmayı aşırı derecede istiyorum.
Ve onu hayal ettiğimi arzuladığımı anlattım. biraz şaşırdı Ve kızın sevgilisi var Ancak Azab depresyona girerim vb. diyor birlikte konuşup ben onun n2de şekilinde fotoğraflarını istedim sevgilisini aldatacağından korkuyor atmaya ama bende onu çok arzuluyorum. Yani Kendim bizzat onu aradım beraber Konu hakkında konuştuk biz arkadaşız bu bir ihtiyaç olarak gör senin kötü etkilenmeni istemiyorum falan dedim birlikte konuşacağız zaten. Ben Kötü duruma düşmeni istemiyorum vb. Açıklamalar yaptım defalarca.
Şimdide ondan bunları istediğim için Kendimi çok garip hissediyorum. Benmi çok yanlış yaptım sizce kızıda üzmek istemiyorum?
Kanka kimse senin kimi arzuladığını görmek istemiyo kendinden 9 yaş büyük kadını napıcaksın zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 yaşında küçük çocuğum benden ne sorun çıkacak cidden bunu soruyorum Pişmanım zaten bunu 22 23 yaşında bi İnsan değil yani 16 yaşında bir ergen açısından değerlendirin benim potansiyelim buna neden elverebilir? Sanki herkese yapıyorum Birkere dedim sonrasında zaten açmadım konusunu oda kapatmamı istedi yani kız rahat olduğu içn konuyu açtım
Küçük çocuksan küçük çocukluğunu bilcen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,682
Üyeler
163,701
Son üye
İmTeo
Top Bottom