Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
YARILDIM SKSKSLSKSL olm sapıkmısın sen lan Allah Allah16 yaşındayım Gerçekten şu an sıkıntıya düştüm yardımcı olun. Kendim bir kız ile tanıştım 24 25 yaşında kız. yaşa bakmayın biraz zamandır konuşuyoruz, İnternetten tanıştık konuşuyoruz arkadaş olarak ancak kızdan çok fazla etkilendim Kız şu an müslüman değil. Sevgilisi ile s2nal bir şekilde yapmış. Bende kızı çok fazla arzuluyordum. Ve kendi sıkıntılarımı ona anlatıyordum Ve konuyu fiziksel ihtiyaç... konulara çektim oda anladı. Bana sordu sonrasında benle iletişim kurarken vb. oluyormu Bende kızı hayal edip defalarca yapmıştım yani online olarak imkanım var onun ile tatmin olmayı aşırı derecede istiyorum.
Ve onu hayal ettiğimi arzuladığımı anlattım. biraz şaşırdı Ve kızın sevgilisi var Ancak Azab depresyona girerim vb. diyor birlikte konuşup ben onun n2de şekilinde fotoğraflarını istedim sevgilisini aldatacağından korkuyor atmaya ama bende onu çok arzuluyorum. Yani Kendim bizzat onu aradım beraber Konu hakkında konuştuk biz arkadaşız bu bir ihtiyaç olarak gör senin kötü etkilenmeni istemiyorum falan dedim birlikte konuşacağız zaten. Ben Kötü duruma düşmeni istemiyorum vb. Açıklamalar yaptım defalarca.
Şimdide ondan bunları istediğim için Kendimi çok garip hissediyorum. Benmi çok yanlış yaptım sizce kızıda üzmek istemiyorum?