Neler Yeni

Arkadaşlar bu ekran kartı fiyatları ne olacak bileniniz var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Mis gibi yüksek performanslı sistemler toplamak istiyorum her şey güzel ama ekran kartı şaak diye fiyatın yarısını kaplıyor. Maddi durumumuz iyi ama ailem bilgisayardan anlamadığı için en fazla 15 bin tl (her şey dahil) bilgisayar diyor çıldıracam. Hem kart fiyatları ne olacak hemde ailemi nasıl ikna edecem yardım edin.

sako.TPZ

80+
Mis gibi yüksek performanslı sistemler toplamak istiyorum her şey güzel ama ekran kartı şaak diye fiyatın yarısını kaplıyor. Maddi durumumuz iyi ama ailem bilgisayardan anlamadığı için en fazla 15 bin TL (her şey dahil) bilgisayar diyor çıldıracam. Hem kart fiyatları ne olacak hemde ailemi nasıl ikna edecem yardım edin.
15 bine alırsam 2 seneye değiştirmem gerek en az 25 30 verip 4 5 sene kullanırım falan de belki ikna olurlar ekran kartı fiyatları da düşmez

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
fiyatlar konusunda yapacak bir şey yok .
o bütçeye ikinci el aramanı tavsiye ederim.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,236
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mis gibi yüksek performanslı sistemler toplamak istiyorum her şey güzel ama ekran kartı şaak diye fiyatın yarısını kaplıyor. Maddi durumumuz iyi ama ailem bilgisayardan anlamadığı için en fazla 15 bin TL (her şey dahil) bilgisayar diyor çıldıracam. Hem kart fiyatları ne olacak hemde ailemi nasıl ikna edecem yardım edin.
Baban arabadan anlıyorsa ona arabalar üzerinden bi methaforla anlatabilirsin söylediğin gibi maddi durumunuz iyiyse eğer zaten az çok anlayacaktır seni de işte uzun ömürlülük açısından böyle böyle falan diye açıkla kendini

Demir01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Demir
Youtubedan 15k bandında toplicağın sistem için ekran kartı ve işlemci oyun performans testleri mevcut ailene göster o videoları fps çok düşük olacağını kanıtlamış olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtubedan 15k bandında toplicağın sistem için ekran kartı ve işlemci oyun performans testleri mevcut ailene göster o videoları fps çok düşük olacağını kanıtlamış olursun
Babam değilde annem zaten neymiş sadece ödevlerimi yapmak için alacakmısım (ödev ne alaka bende bilmiyorum boşver(dahada bombası kadın monitöru PC sanıyor))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,841
Üyeler
159,845
Son üye
lokmanefe
Top Bottom