TahaCel
80+ Gold
Dahası
Oha bu nasıl sorula beynim yandıAma şöyle bişe de var onlar sadece 1.üniteden olduysa biz bir kaç üniteden olacaz.
Oha bu nasıl sorula beynim yandıAma şöyle bişe de var onlar sadece 1.üniteden olduysa biz bir kaç üniteden olacaz.
Bize hocalar Tüm İşlediklerimizden sorumlusunuz dedi.Arkadaşlar Diyor ya biz olduk biz olduk diye atıyorum ben 10.sınıfım onlar 2 konudan oldular ve bunlar başlangıç konusu olduğu için basitti.Bizde hem konu fazla hem de konular zorAma şöyle bişe de var onlar sadece 1.üniteden olduysa biz bir kaç üniteden olacaz.
anlamadıysam şöyle düşün eğer onlar sadece mantıktan olduysa biz mantık,kümeler,denklemler ve eşitsizlikler falan olacaz yani bizim işimiz daha zor ilk olanlara göreOha bu nasıl sorula beynim yandı
La Bende Onu anlamıyorum.Ben 18 yaş altıyım bana toplu taşıma yasak ,ben 12 de sınava gidecem o zaman bana sokağa çıkma yasağı var.Bu nasıl çelişkidiryA karDşM snV olaCksnZ nEYdn gAçüySün?
MaSqEnİ TaK, kURallArA uY gOroNa oLmzSn.
Toplu taşıma: really?
madem maske virüsten koruyordu olanlar nasıl oldu, her gün nasıl 30000 vaka var diyeceksin de anlamazlar kiyA karDşM snV olaCksnZ nEYdn gAçüySün?
MaSqEnİ TaK, kURallArA uY gOroNa oLmzSn.
Toplu taşıma: really?
Oda doğru aman sıkıldım ya düşünmekten sanki faydası oluyor yapabilceğimiz bir şeyimiz yok ne desek yalananlamadıysam şöyle düşün eğer onlar sadece mantıktan olduysa biz mantık,kümeler,denklemler ve eşitsizlikler falan olacaz yani bizim işimiz daha zor ilk olanlara göre
Kanka sınavların olduğu gün korona da yayılmayı bırakacak sınavlar bittiğinde geri yayılmaya dewamke.La Bende Onu anlamıyorum.Ben 18 yaş altıyım bana toplu taşıma yasak ,ben 12 de sınava gidecem o zaman bana sokağa çıkma yasağı var.Bu nasıl çelişkidir
ha koronanın bunlar sınav olacak ben bunlara bulaşmıyım deyip bir haftada 30.000 vakadan 20.000 vakaya düşmesi de bunun en büyük delili değil mi (!)Kanka sınavların olduğu gün korona da yayılmayı bırakacak sınavlar bittiğinde geri yayılmaya dewamke.
Neyi anlamadın? (!)
Ya Yatmadık yatmadık neden anlamak istemiyorsunuz ? ancak bu riskli bir olay hem de v2 korona çıkmışken bence siz çomarlığı meslek edinmişsinizArkadaşlar tüm yıl yattınız şimdi sınav zamanı tüm konulardan sorumlusunuz dendiğinde deyim yerindeyse yusuf yusuf oluyorsunuz. Bırakın bu işleri altı üst sınav kimseyle muhattap olmaz maskenizi takar girersiniz sınavınıza. Sanki dışarı hiç çıkmıyor gezmyiorsunuz 1 yıldır eve kapanmış durumdasınızda korkuyorsunuz hasta oluruz diye.
Öğrenciler:Sınav İptal Olsun Çok RiskliKanka sınavların olduğu gün korona da yayılmayı bırakacak sınavlar bittiğinde geri yayılmaya dewamke.
Neyi anlamadın? (!)
Hocam Bence 2.dönem sınav olması daha mantıklı. 2.dönem notuyla geçeriz bu sayede hem not alırız hem de korona belki azalırErtelenmezse ne zaman olacak sınavlar?
Hocaların bide sadece kendi derslerini görüyormuşuz gibi davranmaları yok mu ? o beni bitiriyorEn saçma konu ne peki biliyor musunuz? 6 sınava girdim sonra tekrardan uzaktan eğitime geçme kararı alındı. Biz o sınavları 1. ünite konularından girdik. 1. yazılılar mantıken de öyle olması lazım. Ama şimdi yazılısını olmadığımız derslerin hocaları sayfa 150' kadar sorumlusunuz diyor. Biz ne yapalım? Yoklamadan dolayı Canlı derse mi katılalım? Ödevleri mi yapalım? Yazılıya mı çalışalım. Madem yapacaksınız biraz kolaylık göstersinler. BİZ ROBOT DEĞİLİZ