Neler Yeni

Arkadaşlar Bu Kampanyayı İmzalayalım

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Berkecan Ergin
Hocam Sitedeki Bilgilerin bazıları gelecek için planlamaları da yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam haklısınız Bu konuda.Ancak Sizin Attığınız Okulların Açıklık Durumu Bize Sınavlarla Alakalı Bilgi Vermiyor.Sınavlarla Alakalı Kaynağınız varsa atarsanız memnun olurum.Bu sayede bilgilenirim

bende zaten ingilizcen yetiyorsa yabancı kaynaklardan araştır bak dedim. Mantıkende okulda yüzyüze eğitim yapılıyorsa niye sınavı okulda yapmasınlar dimi? Araştır bak. Kaldıki bazı ülkelerde kopyanın önüne geçmek için sınavları yüzyüze yapıyorlar uzaktan eğitim verselerde. Yani büyütülcek bir şey değil

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
H
Yok yaşı ufak arkadaş araştırmayı googleda ilk çıkan bağlantı sanıyor gülünç duruma düşüyor. Düşmesin diye uğraşıyorum kaynak atıyorum unescodan bana hürriyetin 4. Ay haberını atıyor. Meyse çok haklısınız daha uğraşmayacağım anlatmakla anlamıyor çünkü 😂

4.aya ait haber
Hocam Güncel Bir sınav Kaynağı Yok Bulamadım.Elinizde Güncel Sınav Kaynağı Var Mı ?

bende zaten ingilizcen yetiyorsa yabancı kaynaklardan araştır bak dedim. Mantıkende okulda yüzyüze eğitim yapılıyorsa niye sınavı okulda yapmasınlar dimi? Araştır bak. Kaldıki bazı ülkelerde kopyanın önüne geçmek için sınavları yüzyüze yapıyorlar uzaktan eğitim verselerde. Yani büyütülcek bir şey değil
Hocam Fazla İngilicem Yok ancak ingilizce kaynağı atarsanız belki anlayabilirim.Kusura Bakmayın bazı Konularda haklısınız.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Sence Hulk gerçek olabilir mi kusura bakma ama nah ertelenir. Online de olsa sorumlusunuz maalesef :(
Belli Olmaz Hocam
1608714504741.png
1608714536590.png

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
ben imzaladım sınav olanlar daha az konudan oldular haksızlık ve ilk ertelemek yerine o zaman yapsalardı şimdi daha tehlikeli
Aynen Öyle.Hocalarımız Konuları Biriktirdi Ve Salgın daha kötü durumda.O yüzden böyle olsun istiyoruz

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
O da olmaz aslanım :( Gerçekten yaşı küçük kardeşlerime üzüldüm ama siz online gördünüz sınavları. Olmak da pek problem yok iyice çalışsın foruma girmek yerine
Hocam uzaktan eğitim pek yararlı değil.Zaten Şuan Ders arasındayım o yüzden forumdayım.

arkadaşlar bunlar gerçek değil hem diğelim iptal oldu neye göre puan verecekler belki ertelenebilir ama sınav iptal olmaz
Hocam 2.döneme ertelenmesini istiyoruz

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Böyle bir şey olacağını düşünmüyorum.
2. dönem de büyük ihtimalle uzaktan olur.
Sürekli erteliyorlar uzaktan eğitimi.
Neden?
- Çünkü vakalar artıyor. :)
Neyse Hayırlısı Deyip Geçicez artık.Yapacak Bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye