Neler Yeni

Arkadaşlar bu kasayı yükselterek alsam nasıl olur sizce?

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
bende şu an öyle yapıcam gibi duruyor sistem genel olarak çok uygun fiyata geliyor ve başarılı o yüzden SSD değiştirip alınır.sürekli araştırmaktan bende yoruldum ama şans işi biraz nasıl çıkacağı.umarım bir sıkıntı yaşamayız dostum.
Kardesım 1 senedır pc arastırıyorum ve artık basım agrımaya basladı forumda konu actım sagolsunlar bana tavsıye verdıler ve o tavsılerle ssd ve depolama takvıyesı ıcın data 1tb koydum ıslemcı stok sogutması yorumlarını hosuma gıtmemıstı ve n11 den t6 ultra sogutucuyu sıparıs ettım totalde 6565 TL ye denk geldı ve suan hevesle sıstem ve sogutucumu beklıyorum haftaya gelır herhalde :)

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Seçebileceğin hiç bir güç kaynağını önermiyorum. Zaten içerilerinde hangi modellerin kullanıldığı da belli değil.

sbrdrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
sabri duruk
Kardesım 1 senedır PC arastırıyorum ve artık basım agrımaya basladı forumda konu actım sagolsunlar bana tavsıye verdıler ve o tavsılerle SSD ve depolama takvıyesı ıcın data 1tb koydum ıslemcı stok sogutması yorumlarını hosuma gıtmemıstı ve n11 den t6 ultra sogutucuyu sıparıs ettım totalde 6565 TL ye denk geldı ve suan hevesle sıstem ve sogutucumu beklıyorum haftaya gelır herhalde :)
hayırlı olsun dostum bende umarım alıcam birkaç güne sıkıntı çıkmazsa çok teşekkürler :)

• Beğen
Reaksiyonlar: RxQ1

areda1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
bende var gayet mutluyum sistemim ile oyunlara giriyorum ilk işim ayarları ultra yapmak oluyor sonra akıcı Bi şekilde oyunuma bakıyorum 10 gün sonra soğutucu alıp yayınlara başlicam bu sistem ile pişman olmazsın bu arada ben 5700 e aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 tane 8gb RAM neye yetecek

kim 1 tane ram olduğunu söyledi ki ?

samet4747

80+ Platinum

samet4747

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,699