Neler Yeni

Arkadaşlar bu kasayı yükselterek alsam nasıl olur sizce?

sbrdrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
sabri duruk
windows kurma konusunda youtubede birsürü video var oda olmadı küçük bir mahalle bilgisayarcısına götür o kursun ama dikkat et parça değişimi yapmasın bazı bilgisayarcılar kendilerini akıllı sanıp iyi parçaları alıp yerine eski parçalar takıyor
aynen öyle yapılıcak büyük ihtimal teşekkürler

samet4747

80+ Platinum
soğutucu alıcak bütçen yok ise bir kaç ayar ile sıcaklık düşürüyorlar 20 30 fps kayıp yaşanıyor galiba
70 derece geçmiyor işlemci ben yaptım 20 fps falan kaybettim

sbrdrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
sabri duruk
soğutucu alıcak bütçen yok ise bir kaç ayar ile sıcaklık düşürüyorlar 20 30 fps kayıp yaşanıyor galiba
soğutucu sonra alabilirim şu an yok bütçem sadece ssdyi toshiba yapıp alıcam büyük ihtimal birkaç güne.eğer dediğiniz gibi sorunları yaşarsam ısınmayla alakalı dediğinizi yaparım teşekkür ederim dostum

samet4747

80+ Platinum
benim sistemimde bir süre sonra gelir hangi ayarı yapmıştın bende yapayım
biostan yapıyorsun biosta advanced kısmında amd cbs var orda core boost performanceyi disabled yapıcaksın

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
biostan yapıyorsun biosta advanced kısmında amd cbs var orda core boost performanceyi disabled yapıcaksın
Merhaba hocam bende sistem alacam 6 aydır araştırmaktan artık başım ağrımaya başladı forumda da tavsiye istedim geneli da2 al ve ssd değiştir dediler bilgi verebilirmisin artık bende sistemi alıp başımın ağrısından kurtuluyum

areda1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
aynı konuyu bende açmışım hocam ben sanırım bu sistemi tercih edeceğim ve bir an önce tercih etmeliyiz sanırım yoksa fiyatlar sürekli değişiyor görselde eklediğim iki sistem arasındayım bende ancak1 1.sistemde s2h olduğu için onu tercih edecek gibiyim.
321.jpg

samet4747

80+ Platinum
Merhaba hocam bende sistem alacam 6 aydır araştırmaktan artık başım ağrımaya başladı forumda da tavsiye istedim geneli da2 al ve SSD değiştir dediler bilgi verebilirmisin artık bende sistemi alıp başımın ağrısından kurtuluyum
bende var gayet mutluyum sistemim ile oyunlara giriyorum ilk işim ayarları ultra yapmak oluyor sonra akıcı Bi şekilde oyunuma bakıyorum 10 gün sonra soğutucu alıp yayınlara başlicam bu sistem ile pişman olmazsın bu arada ben 5700 e aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı konuyu bende açmışım hocam ben sanırım bu sistemi tercih edeceğim ve bir an önce tercih etmeliyiz sanırım yoksa fiyatlar sürekli değişiyor görselde eklediğim iki sistem arasındayım bende ancak1 1.sistemde s2h olduğu için onu tercih edecek gibiyim.Alıntıyı görüntüle
1 tane 8gb ram neye yetecek

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
bende var gayet mutluyum sistemim ile oyunlara giriyorum ilk işim ayarları ultra yapmak oluyor sonra akıcı Bi şekilde oyunuma bakıyorum 10 gün sonra soğutucu alıp yayınlara başlicam bu sistem ile pişman olmazsın bu arada ben 5700 e aldım
CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD taktım sadece fıyatı suan 6.422 denk gelıyor butcem var suan 6.5k butce var sıparıs edecem bende artık konu acmaya utanır oldum bır pc alacam herkesı rahatsız edıyorum ondan dolayıda herkes hakkını helal etsın :)

samet4747

80+ Platinum
CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD taktım sadece fıyatı suan 6.422 denk gelıyor butcem var suan 6.5k butce var sıparıs edecem bende artık konu acmaya utanır oldum bır PC alacam herkesı rahatsız edıyorum ondan dolayıda herkes hakkını helal etsın :)
sorun yok bunun için var bu forum

Gamepower Horizon kasam var. Aralık'ta Uber sistemini satın almıştım. Kasanın hava akışı çok da iyi değil önü mesh olmadığı için.

sbrdrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
sabri duruk
Merhaba hocam bende sistem alacam 6 aydır araştırmaktan artık başım ağrımaya başladı forumda da tavsiye istedim geneli da2 al ve SSD değiştir dediler bilgi verebilirmisin artık bende sistemi alıp başımın ağrısından kurtuluyum
bende şu an öyle yapıcam gibi duruyor sistem genel olarak çok uygun fiyata geliyor ve başarılı o yüzden ssd değiştirip alınır.sürekli araştırmaktan bende yoruldum ama şans işi biraz nasıl çıkacağı.umarım bir sıkıntı yaşamayız dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,704
Üyeler
164,551
Son üye
kncburak
Top Bottom