Arkadaşlar bu kombin güzel mi?

Arkadaşlar sweatshirt olarak bunu seçtim;
Pantolon olarak bunu;
Ayakkabı olarak da bunu seçtim;

Ayakkabı ve eşofman olarak bunlarla değiştireyim mi?

Ben değiştirmemekte kararlıyım. Size sormak istedim.
@Che_ @Halsiz @Prmy @TİTAN. @Windows 11 aşığıyım
İlk 3lüden bahsedersek conversi bej al çoğu şeyle kombinlersin desenli sıkıntı olur sweatde bej olsun çok iyi olur

Kombinin gayet iyi conversi ve pantolonu siyah mavi gibi şeyler de alabilirsin ileride avatarını değiştirirsen sorun yaşamazsın. Bu hale geliyorsun madem biraz saçına başına yüzüne de bak tadından yenmez olsun hem avatar hem şeklin. Son olarak ise omuz çantası da yakışır gibi.

Kombinin gayet iyi conversi ve pantolonu siyah mavi gibi şeyler de alabilirsin ileride avatarını değiştirirsen sorun yaşamazsın. Bu hale geliyorsun madem biraz saçına başına yüzüne de bak tadından yenmez olsun hem avatar hem şeklin. Son olarak ise omuz çantası da yakışır gibi.
Teşekkürler hocam. Yüzü de unutmadım. Saç stilini bu yapcam. Sizce güzel mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk 3lüden bahsedersek conversi bej al çoğu şeyle kombinlersin desenli sıkıntı olur sweatde bej olsun çok iyi olur
Bejli sweat ve Converse linki atar mısınız?

Teşekkürler hocam. Yüzü de unutmadım. Saç stilini bu yapcam. Sizce güzel mi?

Bejli sweat ve Converse linki atar mısınız?
Yüzüne bağlı kankam saç stilin ama en basitinden uyan modeller bunlar olduğu için iyi durabilir evet.

Yüzüne bağlı kankam saç stilin ama en basitinden uyan modeller bunlar olduğu için iyi durabilir evet.
Bakarım uymazsa bozarım.

Güzel güzel olmasınada altı bol alma knk ayakkabı tarzınıda değiştir çok nigga duruo
Knk deme öyle zenci giyimi de güzel Little Richard falan🔥

Cohiba ve stlyling ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,642
Üyeler
184,340
Son üye
addall