Performancer kankiNe performansı???
Açık kapalı bu tartışmalar kaldı mı hala yıl 2024Ne demek istiyorsan açık açık söyler misin
Yaşasın stalin falan filan diyom kanka işte şifreli mesajlaşmaNe demek istiyorsan açık açık söyler misin
İlk 3lüden bahsedersek conversi bej al çoğu şeyle kombinlersin desenli sıkıntı olur sweatde bej olsun çok iyi olurArkadaşlar sweatshirt olarak bunu seçtim;
Pantolon olarak bunu;Altamira Unisex Kahverengi Happiest Baskılı Oversize Kapşonlu Sweatshirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altamira Unisex Kahverengi Happiest Baskılı Oversize Kapşonlu Sweatshirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayakkabı olarak da bunu seçtim;DAMGA JEANS Erkek Oversize GeniÅ Paça Rahat Kesim Pamuklu Sokak Modası Kargo Cepli Pantolon Kahverengi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DAMGA JEANS Erkek Oversize GeniŠPaça Rahat Kesim Pamuklu Sokak Modası Kargo Cepli Pantolon Kahverengi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Chuck 70
Chuck 70 modelini Converse Türkiye’den hemen satın al! Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın. Ücretsiz gönderim ve iadelerin keyfini çıkarın.www.converse.com.tr
Ayakkabı ve eşofman olarak bunlarla değiştireyim mi?
Altamira Erkek Kahverengi Brooklyn Baskılı Eşofman Altı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altamira Erkek Kahverengi Brooklyn Baskılı Eşofman Altı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glChuck Taylor All Star Seasonal Color
Chuck Taylor All Star Seasonal Color modelini Converse Türkiye’den hemen satın al! Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın. Ücretsiz gönderim ve iadelerin keyfini çıkarın.www.converse.com.tr
Ben değiştirmemekte kararlıyım. Size sormak istedim.
@Che_ @Halsiz @Prmy @TİTAN. @Windows 11 aşığıyım
Mahalle abisi kombini
böyle giyenen mahalle abisi bulursan git elini öp koçumMahalle abisi kombini
Teşekkürler hocam. Yüzü de unutmadım. Saç stilini bu yapcam. Sizce güzel mi?Kombinin gayet iyi conversi ve pantolonu siyah mavi gibi şeyler de alabilirsin ileride avatarını değiştirirsen sorun yaşamazsın. Bu hale geliyorsun madem biraz saçına başına yüzüne de bak tadından yenmez olsun hem avatar hem şeklin. Son olarak ise omuz çantası da yakışır gibi.
Bejli sweat ve Converse linki atar mısınız?İlk 3lüden bahsedersek conversi bej al çoğu şeyle kombinlersin desenli sıkıntı olur sweatde bej olsun çok iyi olur
Zengin uşak kombini hatta bana ben feroyu hatırlattı ßu ipli bileklik bile 2k felandır heralde
Yüzüne bağlı kankam saç stilin ama en basitinden uyan modeller bunlar olduğu için iyi durabilir evet.Teşekkürler hocam. Yüzü de unutmadım. Saç stilini bu yapcam. Sizce güzel mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bejli sweat ve Converse linki atar mısınız?
Bakarım uymazsa bozarım.Yüzüne bağlı kankam saç stilin ama en basitinden uyan modeller bunlar olduğu için iyi durabilir evet.
Knk deme öyle zenci giyimi de güzel Little Richard falanGüzel güzel olmasınada altı bol alma knk ayakkabı tarzınıda değiştir çok nigga duruo
Cohiba ve stlyling ne?