Arkadaşlar bu neyin girişi?

yani hdmi den buna bi dönüştürücü falan var mı varsa link paylaşabilir misiniz ve çok teşekkür ederim gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi monitör ile alakalı bir şeyse baya fransız kaldım
Yok öyle bir dönüştürücü görmedim ben. Oldukça eski bir iletişim portu bu.

Hocam bu porttan görüntü alamazsınız. Görüntü çıkışı değil çünkü. İletişim portu bu farklı kullanım senaryoları var. Mesela tam bu port değil ama yine bir iletişim portuyla plotterdan kalıp yazdırmak için kullanılabilir.
Zaten bir aygıt'ta böyle bir giriş varsa anakartın biraz orta derece eski olduğunu gösterir.

pc eski zaten. Desenize boşuna uğraştık 2. Monitör için :) neyse en azından öğrenmiş oldum aydınlandım. Çok teşekkür ederim ilginiz için.
Hocam bu porttan görüntü alamazsınız. Görüntü çıkışı değil çünkü. İletişim portu bu farklı kullanım senaryoları var. Mesela tam bu port değil ama yine bir iletişim portuyla plotterdan kalıp yazdırmak için kullanılabilir.

Zaten bir pc'de böyle bir giriş varsa anakartın biraz orta derece eski olduğunu gösterir.

Zaten bir pc'de böyle bir giriş varsa anakartın biraz orta derece eski olduğunu gösterir.
Doğru. Bahsettiğim plotter makinesi 70 lerden kalmaydı doğru hatırlıyorsam. Anakart da foxconn g31mxp 15 yıllık nerden baksan.

Babam Hemco uydu cihazlarına yazılım yüklemek istediğinde resmini gördüğün portu kullanırdı.

Dreambox Yeni nesil uydu aldı , ethernet girişli , ağ üzerinden yanlış yazılım yükleme sonucu açılmadı , bu port ile doğru yazılımı yükleyebildik.

Geri