Arkadaşlar bu neyin girişi?

appyn

80+
Reaksiyon skoru
60
Bu monitör için bir giriş mi eğer öyleyse adı nedir şimdiden teşekkür ederim

Ekler

• IMG_3849.jpeg
    IMG_3849.jpeg
    330.6 KB · Hit: 135
Yanlış Bilgilendirme
evet monitör için vga girişi. hdmi varsa daha iyi olur ama.

Sağolun arkadaşlar ama vga kablosu girmiyor bu girişe başka bir giriş olabilir mi
Doğru taktığına emin misin? Yani ben buna benzeyen başka bir giriş bilmiyorum. Nerde görsem vga derim yani.

Sağolun arkadaşlar ama vga kablosu girmiyor bu girişe başka bir giriş olabilir mi
Bu İOİOİ Yani RS232 iletişim seri portu. Modemlere, yazıcılara, veri depolamaya, fare ve klavye gibi çevre birimlerine bağlantı için kullanıldı aslında şu an kullanılması pek gerekmiyor artık kısa'ca eski seri port şu an pek kullanılmıyor birşeyle örnek yazıcı ile bağlantı kurmak istiyorsan o seri port'u kullan.

Son düzenleme:
Doğru taktığına emin misin? Yani ben buna benzeyen başka bir giriş bilmiyorum. Nerde görsem vga derim yani.
Vgada 15 küçük giriş var (iğne) görselde ki girişte ise 9-10 2. Monitör için uğraşıyoruz da bir türlü dönüştürücü vs bir şey olduramadık

yani hdmi den buna bi dönüştürücü falan var mı varsa link paylaşabilir misiniz ve çok teşekkür ederim gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi monitör ile alakalı bir şeyse baya fransız kaldım
https://www.hepsiburada.com/rs232-t...wW7FtS3HNEqRXkgGeDBoCxp4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Bu olması lazım nadir bulunur ve az kullanılır network ürünü denilebilir bence. Putty Terminal gibi sistemlere giriş. Cisco üzerinden bilgilere sahip olabilirsin kaynaklar mevcuttur.

Hocam bu porttan görüntü alamazsınız. Görüntü çıkışı değil çünkü. İletişim portu bu farklı kullanım senaryoları var. Mesela tam bu port değil ama yine bir iletişim portuyla plotterdan kalıp yazdırmak için kullanılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,022
Üyeler
189,200
Son üye
setsuxd
Geri