Arkadaşlar bu sistem nasıl sizce?

INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM - Vatan Bilgisayar https://share.google/q1P2WZ85ZpoinW4LX
Bunun yerine önerebileceğiniz başka sistemler de var mı?
Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB ve SSD'i Lexar NM790 yap.

Fiyatında gayet iyi sistem aslında. Bu fiyattaki tek RTX 5070 sistem, anakart Z serisi üst seviye ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.
zaten parça kalitesi iyi benim derdim aynı fiyata (55k bütçe) ortalama parçalar ile 9070xt li sistem varken bence almak mantıksız olur. (rami çöp direkt , soğutucu dahil değil bunları aldığın zaman ortalama 48-49k tutuyor senin attığın sistem daha iyi olur kısaca.)

zaten parça kalitesi iyi benim derdim aynı fiyata (55k bütçe) ortalama parçalar ile 9070xt li sistem varken bence almak mantıksız olur. (rami çöp direkt , soğutucu dahil değil bunları aldığın zaman ortalama 48-49k tutuyor senin attığın sistem daha iyi olur kısaca.)
Ram'a fazla dikkat etmemiştim sistem fiyatına göre çok kaliteli gelmişti bana !

Ram'a fazla dikkat etmemiştim sistem fiyatına göre çok kaliteli gelmişti bana !
olay o zaten fiyatının düşük ve fp olmasınnı sebebi intel ve kötü ram kullanmak , fazeon markası bir tık iddialı idi sanırım o yüzden ona bir şey demek için erken.

Kötü değil fakat F/P'de değil

Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB ve SSD'i Lexar NM790 yap.
Güzel sistem ama AMD ekran kartlarına biraz ön yargım var sadece onu aşarsam bu sistemi alırım. İşlemciyi de biraz ekleyip 7600x yaparım!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,989
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri