Öneri Arkadaşlar buna bir bakmalısınız.

Reaksiyon skoru
27
Bütçe
12050
Screenshot_2022-02-17-23-00-42-620_com.android.chrome.jpg
IMG-20220220-WA0002.jpeg
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Asus Tuf serisi Rtx 3050 ekran kartlı ve 1 tb ssdli modeli Mediamarkt mağazalarında teşhir ürünü olarak 12050 TL'ye satılıyor. Benim gittiğim mağazadaki (İzmir Optimum Avm) cihaz kozmetik olarak iyi olmadığı için alamadım fakat kendi şehrinizdeki farklı mağazaları gezip araştırmanızı öneririm. Belki gerçekten temiz modellerinden kalmış olabilir. Bu fiyata iyi bence. (Garanti olayını bilmiyorum fakat muhtemelen sıfır ürünler gibi 2 yıl asus türkiye garantisi vardır diye düşünüyorum.) Denk gelince buraya da atayım dedim. Hep Abdullah abimiz mi yardımcı olacak, ben de gördüğüm fırsatı burada paylaşayım dedim. İyi forumlar. Edit: Bilgisayarın Hepsiburada ve Trendyol'daki satıcılardaki fiyatı 14bin seviyesinde.

Orijinal OEM windows 10 ile geliyor heralde. Eğer sağlam bir tanesini bulunursa yapıştırılabilir.

12k ya laptop yapıyorsun 8gb ram var. Makine yalvarıyor öbür slota bi tane daha tak diye.
Neden 8gb ram ile çıkartıyorlar hep bu bütçede laptopları

12k ya laptop yapıyorsun 8gb ram var. Makine yalvarıyor öbür slota bi tane daha tak diye.
Neden 8gb ram ile çıkartıyorlar hep bu bütçede laptopları
Zaten boş slotu vardır ve bir 8 daha takarsan o makine bambaşka bir seviyeye gelir.
Post automatically merged:

Hocam 12k'ya Rtx 3050 1 TB SSD laptop bulmuşuz tek derdimiz ram olsun ya :D
Numberpad olmaması daha çok sıkıntı edilebilir bence ama ben teşhir olduğunu öğrenmeden önde numpad olmadığını kabullenerek gitmiştim

Hocam ne yalan söyliyeyim, en az 5-6 senedir klavyeye elimi değerim. Hiç Numpadden numara yazdığımı hatırlamıyorum... :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,167
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri