Neler Yeni

arkadaşlar çift monitor yapmak istiyorum bunun hakkında sorularım var

r4NG3r

80+ Silver
bilmiyorum çok izlemiyorum
Benim bildiğim yok.165 hz ve 75 hznin twitchte felan bir farkı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar asusun 2 k 165 hrz monitörüm var ekran kartıda rtx4070 yan ekran için ucuz bişey almak istiyorum. almak istediğimde https://www.incehesap.com/gamepower-ace-a10-23-8-1ms-75hz-va-fhd-rgb-gaming-monitor-fiyati-61764/ bu acaba ekran kartına falan zararı olumu? yada darboğaz falan yaparmı.
not: video falan filan yandan izlemek için alıcam
Hocam ekran kartına zarar veya darboğaz olmaz ancak mutlaka ve mutlaka renk kalitesi olarak ana monitöre yakin bir şey almaya çalış benim yan monitör çok sırıtıyor arada bayağı ton farkı var

umut1214

80+
benim çok bi beklentim yok oyun oynarken yantaraftan bişey izleyeyim, yandan google falan açıp bakayım diye rahatsız eder mi?,ekran kartına sıkıntı çıkarırmı diye merah ediyorum

Hocam ekran kartına zarar veya darboğaz olmaz ancak mutlaka ve mutlaka renk kalitesi olarak ana monitöre yakin bir şey almaya çalış benim yan monitör çok sırıtıyor arada bayağı ton farkı var
ucuz ya bide çek varmış 240 lıralık ondan

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Tümay
Hiç bir sıkıntı olmaz. Yan ekranı ucuz tercih edebilirsin bir şeyler izleyeceksen. Fakat attığın monitörün paneli VA panel, eğer ana monitörün IPS ise rahatsız olabilirsin renklerden.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

evet haklısın renk tonları aklıma gelmemişti
şahsen ben 60-75 hz kullandığımda pc hep kasıyor gibi geliyor imlecin hareketine bile ayar oluyorum en mantıklısı aynı monitörü almak ama bakıyorum seninki 9k aynısını almak biraz zor asusun yine tuf serisi altta linkini vereceğim monitörü veya bütçene uygun tuf serisi bir monitör bakabilirsin
ikiside tuf ve ips panel aralarında renk farkı olacağını sanmıyorum ama yine de bir youtubedan videosunu izle alacaksan

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Arkadaşlar asusun 2 k 165 hrz monitörüm var ekran kartıda rtx4070 yan ekran için ucuz bişey almak istiyorum. almak istediğimde https://www.incehesap.com/gamepower-ace-a10-23-8-1ms-75hz-va-fhd-rgb-gaming-monitor-fiyati-61764/ bu acaba ekran kartına falan zararı olumu? yada darboğaz falan yaparmı.
not: video falan filan yandan izlemek için alıcam
Paran varsa geçen indirime giren 4k 60fps ips olan monitör gibi bişey almanı öneririm. Sanırsam 7k falandı. Ben olsam almışken ekler daha güzel bişey alırdım, film, iş, fotoğraf gibi şeyler için inanılmaz iyi. Satarkende sorun yaşayacağını sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,303
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom