Arkadaşlar Çocuk olarak çok sıkıldım

selamlar arkadaşlar ben 13 yaşındayım yaklaşık okul açıldıgından beri 2 aydır hiç dışarıya çıkmadım sadece 2 3 defa babamla işe gittim ve arkadaşlar bütün günlerim su gibi akıp gitti sanki okul açılalı 1 gün olmuş gibi zaman hızlı geçti ve herzaman hızlı geçiyor bu 9 günlük tatilde 5 gününü anne annemde diğer 4 gününü evde geçirdim ve cidden hayatımda en çok sıkıldığım hafta bu haftaydı sıkılmamın en çok nedeni ise evde annemle olsam bile annem 1 aydır psikolojik sorun yaşadığı için rahatsız sadece yemek yapıp uyuyor babamda çok yoğun oldugu için vede kendi işi oldugu için sabah 8 de gidip akşam daha doğrusu sabah 4 de fln hatta bazen 2 3 gün hiç gelmiyor ve kısacası evde tek gibi hissediyorum oyun fln oynuyorum ama hiç zevk vermiyor zamanın boşa gidiyormuş gibi hissediyorum boş boş oturuyorum dışarı çıkmak istiyorumki tek başıma bir şey yapamam arkadaşlarım olmadıgı içinde sıkıntı sadece hava almak için merdivenlerde oturuyorum ve ciddende bıktım ve çok sıkıldım her gün evde olmak cidden delircem gibi napabilirim arkadaşlar sizde bunun gibi sorunlar yaşıyormusunuz moralim bozuk her zaman geçtiğimiz günleri dünleri özlüyorum hiç bir zaman gelecek gelsin istemiyorum.
Escape room diye bir film var onu izle takım elbiseli siyahi bir adam var onu örnek al

Okulların 1 haftalık tatili vardı ya onu söylemiş.
Bu pazartesi gidecek işte.
Gerçekten sinir oluyorsun ya.
Diğer arkadaşların geziyor onu instagrama atıyor sonra evde olan bana bir hüzün geliyor.
Devamsızlığı bitmiş aykut elmas gibiyim.

Ay çen şıkıydın mı oy kıyamaam.

Gerçekten sinir oluyorsun ya.
Diğer arkadaşların geziyor onu instagrama atıyor sonra evde olan bana bir hüzün geliyor.
Devamsızlığı bitmiş aykut elmas gibiyim.
Benim okula gitmek için sebeplerim var :)

Geri