Android ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIM GENERAL MOBİLE E-TAB 5 GENERAL MOBİLE EKRANINDA KALDI

Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar tablete room atmıştım internetten bakıp herşeyi uyguladım fakato dosyayı tablete attım görmedi twrp ekranından çıkıp giriyım dedim tablettede zaten sistem silmiştim videoda öyle diyodu vu şuan general mobile ekranında twrp ye giremiyorum twrp ye girebilsem yedekden geri yüklicem ama olmuyo arkadaşalr lütfen yardım ve tabletin şarzı az biterse girebilirmiyim ?

Güç düğmesi ve ses açma tuşuna aynı anda basarsanız galiba yeniden başlayabiliyordu.
deniyorum ama olmuyo twrp ekranına gelemiyorum
hatta şimdi tekrar deneyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güç düğmesi ve ses açma tuşuna aynı anda basarsanız galiba yeniden başlayabiliyordu.
şarzı bittiğ için kapandı şimdi taktım dolsun devam edeceğim yineden teşekkürler

Son düzenleme:
Güç düğmesi ve ses açma tuşuna aynı anda basın general mobile logosu gelince bırakın eğer olmuyorsa düzgün yüklüyememiş olabilirsiniz.

Arkadaşlar tablete room atmıştım internetten bakıp herşeyi uyguladım fakato dosyayı tablete attım görmedi twrp ekranından çıkıp giriyım dedim tablettede zaten sistem silmiştim videoda öyle diyodu vu şuan general mobile ekranında twrp ye giremiyorum twrp ye girebilsem yedekden geri yüklicem ama olmuyo arkadaşalr lütfen yardım ve tabletin şarzı az biterse girebilirmiyim ?
telefonunu şarja tak daha sonrasında
Güç tuşu+ses arttırma tuşu+ses azaltma tuşuna aynı anda basılı tut bir süre

afferim sana iyi halt yedin.

Geri