Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar çok acil yardım ssdmi sattım alan kişinin bilgileri görünüyor

hayriye

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar iyi geceler bilgisayarımı sattım kullanırken şu an elde tuttuğum ssdyi de kullanıyordum yani çift ssd vardı (dönüştürücü ile taktım kendiminkini)
Sistem hazır sistem bir hafta kullandım daha sonra satarken kendi ssdmi çıkarttım.
(Microsoft Store a giriş yaptım.) Sistem alındığında gelen ssd ile Windows kullandım kendi ssdimle hiç boot etmedim. Şimdi eskiden kullandığım siteler favoriye kaydettiklerim sistemle gelen sıfır ssd ile Microsoft Edge de görünmeye başladı.
Satarken çoğu hesaptan çıktım

Soruna gelirsek bugün e postaları otomatik doldurmaya tıkladığımda alan kişinin e maili çıktı karşı tarafa da mesaj attım. Şimdi kapatmamız gereken bir özellik mi var? Yoksa sadece tarayıcı mı senkron ediyor format mı atmak gerekli neler yapabiliriz ikimizin de mağdur olmaması için.
@Emre Zengin belki yardımcı olabilirsiniz umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Satılan ssdde dram var

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Y K
nasıl chrome gmail ile senkronize ediyorsa, edge de hotmail ile senkronize ediyor, senkronizasyonu durdurup, tarayıcıyı sıfırlarsan temizlenir veriler.

hayriye

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl chrome gmail ile senkronize ediyorsa, edge de hotmail ile senkronize ediyor, senkronizasyonu durdurup, tarayıcıyı sıfırlarsan temizlenir veriler.
Çok teşekkür ederim bilgi için peki kesin olarak sadece tarayıcıda mı senkronize var? Yoksa tüm sistem bilgileri mi gider ve geçmiş dahil mi eposta ve şifreler gidiyor o belli. ek olarak benim mi kapatmam lazım alıcının mı

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Y K
Çok teşekkür ederim bilgi için peki kesin olarak sadece tarayıcıda mı senkronize var? Yoksa tüm sistem bilgileri mi gider ve geçmiş dahil mi eposta ve şifreler gidiyor o belli. ek olarak benim mi kapatmam lazım alıcının mı

Rica ederim, emin değilim ama senkronizasyonu durdur diyip, tüm oturumları da uzaktan kapatırsan bilgiler karşı taraftan silinir diye düşünüyorum.

Top Bottom