Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar Corsair 220T kasa alınır mı ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Evet hatırlıyorum ama markası çok bilindik olmadığı için unuttum, açmış olduğum konulara nerden erişiyorum onu da bulamadım. Kusura bakma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hah buldum, https://www.garajonline.com.tr/dark...nli-atx-psu-yok-siyah-kasa-?ref=akakce&v=1.88

Bu idi doğru mu?

Mb511 iptal edip

Bunu alabilirsiniz.
Çirkin kral.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet

VooneX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Akif
Evet hatırlıyorum ama markası çok bilindik olmadığı için unuttum, açmış olduğum konulara nerden erişiyorum onu da bulamadım. Kusura bakma.

Hah buldum, https://www.garajonline.com.tr/dark...nli-atx-psu-yok-siyah-kasa-?ref=akakce&v=1.88

Bu idi doğru mu?

Mb511 iptal edip

Bunu alabilirsiniz.
Hocam aldım artık geri iptal etmekle hiç uğraşamam.Corsair markasına bi şeyim var nası diyim zaaf gibi xD Çok seviyorum markayı soğutucusu ve rami de var

VooneX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Akif
1700tl bilmem kaç tl diyoruz ama sonuç olarak türkiye de yaşıyoruz bu fiyatlara alışmamız lazım.Ben burada fiyat performans sistem kurmuyorum :) 3070ti sistem düşünüyorum ve kendim topluyorum bu yola çıkarken en iyilerini düşünüyorum.DARK markasına sıcak değilim ve tercihim olmaz büyük ihtimalle :) msi ya da corsair

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1700tl bilmem kaç TL diyoruz ama sonuç olarak türkiye de yaşıyoruz bu fiyatlara alışmamız lazım.Ben burada fiyat performans sistem kurmuyorum :) 3070ti sistem düşünüyorum ve kendim topluyorum bu yola çıkarken en iyilerini düşünüyorum.DARK markasına sıcak değilim ve tercihim olmaz büyük ihtimalle :) msi ya da corsair
Aldığın kasa Corsair de değil MSI da değil Cooler Master.

VooneX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Akif
Allah dedirtmiş corsair diye :D belki kardeşimin sistemine corsair toplarım.Sıvı soğutma bakıyordum corsair ve cooler master arasındaydım belki ondan aklımda kalmıştır xD

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1700tl bilmem kaç TL diyoruz ama sonuç olarak türkiye de yaşıyoruz bu fiyatlara alışmamız lazım.Ben burada fiyat performans sistem kurmuyorum :) 3070ti sistem düşünüyorum ve kendim topluyorum bu yola çıkarken en iyilerini düşünüyorum.DARK markasına sıcak değilim ve tercihim olmaz büyük ihtimalle :) msi ya da corsair
fiyat performans sistem kurmuyorum diyip 750 liralik kalitedeki mb511'i 1700'e aliyon. ayiptir soylemesi enayilik bu

Top Bottom