montajını ben yaptım ama bi sıkıntı yokpc özelliklerini yaz ve msi afterburner imdirp sıcaklıklarına bak cpu ve gpu’nun , bilgisayarın montajını sen mi yaptın?
o ne oluyor acabaundervolt mu yaptın
Peki buna nerden bakabilirim ve öğrenebilirimişlemci sıcaklığı ilgimi çekti soğutucu yoksa stok fanla çok az ısınıyor. eğer bi programla işlemci ayarları ile oynadıysan işlemcinin voltaj değerleri az gidiyor bu da kitliyor olabilir mantığı ile ilerledim.
ryzen programını kurcaladıysan. bios ayarlarını kurcaladıysan. stok soğutucu mu varPeki buna nerden bakabilirim ve öğrenebilirim
eevet stock soğutucu var şuanryzen programını kurcaladıysan. bios ayarlarını kurcaladıysan. stok soğutucu mu var
stok soğutucu ile stress testinde bu havalarda. 85 90 95'leri görmen lazım. 68 çok az. Bios Ayarlarını komple resetle. bilgisayarı aç kapa. sonra tekrar gir biosa X.M.P yi bul profile-1 yap. tekrar başlat pc'yi sonra bir stres testi yap bakalım. 85 90 dereceleri gördüysen işlemem tamam.. eğer olmadıysa ryzen programını indir. onun içinde reset var. ordan resetle pc aç kapa sonra yine stres testi yap.eevet stock soğutucu var şuan
bilgisyara güncelleme gelmişti yaptım mavi ekran verdi format attım stres testi yaptım 70 e gelince kısıtlıyor gibi durdurdum bi anda 73 e kadar geldi bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edinstok soğutucu ile stress testinde bu havalarda. 85 90 95'leri görmen lazım. 68 çok az. Bios Ayarlarını komple resetle. bilgisayarı aç kapa. sonra tekrar gir biosa X.M.P yi bul profile-1 yap. tekrar başlat pc'yi sonra bir stres testi yap bakalım. 85 90 dereceleri gördüysen işlemem tamam.. eğer olmadıysa ryzen programını indir. onun içinde reset var. ordan resetle pc aç kapa sonra yine stres testi yap.
Bu arada hangi uygulama ile stres testi yaptığım da fark eder mi çünkü bios piline kadar çıkardım ama yok 70 de kalıyorstok soğutucu ile stress testinde bu havalarda. 85 90 95'leri görmen lazım. 68 çok az. Bios Ayarlarını komple resetle. bilgisayarı aç kapa. sonra tekrar gir biosa X.M.P yi bul profile-1 yap. tekrar başlat pc'yi sonra bir stres testi yap bakalım. 85 90 dereceleri gördüysen işlemem tamam.. eğer olmadıysa ryzen programını indir. onun içinde reset var. ordan resetle pc aç kapa sonra yine stres testi yap.