Neler Yeni

Arkadaşlar eklenti olmayan VPN önerebilir misiniz?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
geç cevap verdim k.b.
çünkü: daha geçen ay super vpn vb ücretsiz ve gayet başarılı vpn kullananların bilgilerinin çalındıgını ve dark web de satıldı bu milyonlarca kişi demek.
Bunu ücretli VPN şirketleri de yapabilir. Bence olaya böyle bakmamak lazım. Ama yani adı sanı belli olmayan, kendini duyuramamış markalara yönelmek doğru olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Muhammed Musab ekin
Bunu ücretli VPN şirketleri de yapabilir. Bence olaya böyle bakmamak lazım. Ama yani adı sanı belli olmayan, kendini duyuramamış markalara yönelmek doğru olmaz.
yalnız o adı sanı belli olmayan dediginiz şirketlerin kullanıcı sayısı türkiye nüfüsundan daha fazla haberiniz olsun
siz en iyisi nord vpn falan kullanın eşşeği salğlam kazıga baglamak lazım.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
yalnız o adı sanı belli olmayan dediginiz şirketlerin kullanıcı sayısı türkiye nüfüsundan daha fazla haberiniz olsun
siz en iyisi nord vpn falan kullanın eşşeği salğlam kazıga baglamak lazım.
Adı sanı duyulmamış markalar derken bu konuda bahsedilmiş hiçbir markadan bahsetmedim. Genel olarak dikkat edilmesi gerektiğini anlattım. Gerginsiniz galiba...

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Muhammed Musab ekin
Adı sanı duyulmamış markalar derken bu konuda bahsedilmiş hiçbir markadan bahsetmedim. Genel olarak dikkat edilmesi gerektiğini anlattım. Gerginsiniz galiba...
Konuyu başka yerlere çekip tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz anlıyorum...
Tamam siz ücretsiz VPN kullanın.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Uygunsuz davranış
Konuyu başka yerlere çekip tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz anlıyorum...
Tamam siz ücretsiz VPN kullanın.
Konuyu başka yerlere çekip tartışma yaratmaya çalıştığım falan yok. Lafı beyninle anlamıyorsun. Açıklıyoruz gene anlamıyorsun. Veri aktarmak isteyen bir firmanın bunu yapmak için ücretli veya ücretsiz olmasına gerek yok. Senin aklın alıyor mu? Firma diyecek ki "ulan verileri de satsak parayı kırarız ama adamlar para verdi şimdi" böyle mi yani? Diyorum ki ismi cismi belli olmayan markaları kullanmayın dikkat edin. Örneğin; Monami VPN. Salladım. İnternette böyle bir VPN'e denk gelsen indirme diyorum. Daha önce duymadık, kimse kullanmadı... Adı sanı belli olmayan marka derken Nord'u mordu kastetmedim. Firma sahibi gibi koruyorsun şirketi. Ayrıca dedim ki, o çok güvendiğin Nord'da gün gelir veri satabilir, bunu ücretli veya ücretsiz olması engellemez... Yazık kafana...

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nord vpn i youtube dan bakarak bedava hesap bakabilirsin

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
operanın kendi vpni

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Muhammed Musab ekin
Konuyu başka yerlere çekip tartışma yaratmaya çalıştığım falan yok. Lafı beyninle anlamıyorsun. Açıklıyoruz gene anlamıyorsun. Veri aktarmak isteyen bir firmanın bunu yapmak için ücretli veya ücretsiz olmasına gerek yok. Senin aklın alıyor mu? Firma diyecek ki "ulan verileri de satsak parayı kırarız ama adamlar para verdi şimdi" böyle mi yani? Diyorum ki ismi cismi belli olmayan markaları kullanmayın dikkat edin. Örneğin; Monami VPN. Salladım. İnternette böyle bir VPN'e denk gelsen indirme diyorum. Daha önce duymadık, kimse kullanmadı... Adı sanı belli olmayan marka derken Nord'u mordu kastetmedim. Firma sahibi gibi koruyorsun şirketi. Ayrıca dedim ki, o çok güvendiğin Nord'da gün gelir veri satabilir, bunu ücretli veya ücretsiz olması engellemez... Yazık kafana...
Tamam kardeşim en iyi bilen sensin hayatında 85 farklı VPN kullanmissin zaten legal illegal her türlü bilgiye hakimsin hangi VPN lerin hangi ülke yapımı olduğunu hangilerinin bırak bilgi aktarmayı suçlu anlaşması dahi yaptığını hangilerinin yapmadığını hangi VPN güvenli hangisi güvensiz her şeyi en iyi sen bildiğin için sena tavsiye vermeye çalıştim özür dilerim hata yaptım en büyük sensin zaten dünyadaki bütün deep web kullanıcılarıda nord VPN kullanmıyor demi zaten doğrudur sonuçta sen bilirsin degil mi yürüyen cehalet...

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Uygunsuz davranış
Tamam kardeşim en iyi bilen sensin hayatında 85 farklı VPN kullanmissin zaten legal illegal her türlü bilgiye hakimsin hangi VPN lerin hangi ülke yapımı olduğunu hangilerinin bırak bilgi aktarmayı suçlu anlaşması dahi yaptığını hangilerinin yapmadığını hangi VPN güvenli hangisi güvensiz her şeyi en iyi sen bildiğin için sena tavsiye vermeye çalıştim özür dilerim hata yaptım en büyük sensin zaten dünyadaki bütün deep web kullanıcılarıda nord VPN kullanmıyor demi zaten doğrudur sonuçta sen bilirsin degil mi yürüyen cehalet...
oğlum sen neyin kafasını yaşıyon ya? Harbi sen anlamıyon he. Harbi anlamıyon yani. Ne anlatıyon oğlum bana? Neyden bahsediyon oğlum sen? Başlıcam Nord'una morduna şimdi. Banane ulan tüm dünya kullanıyomuş. Whatsapı da tüm dünya kullanıyodu bilader? Kafan mı güzel senin neyi savunuyon bana? Adama diyom ki ücretli olması veri satamayacağı anlamına gelmez. Adam bana diyo en iyisini sen biliyon en büyük sensin. Derdin ne oğlum? Hayır sana karşıt bi düşüncede olsam, kötülüyor olsam anlayacağım sinirini stresini. Depresyonda gibi bi alınganlık yapmışın saçma saçma konuşuyon... Banane Nord'dan ya çok ta umrumda... Kİ Nord'a dair hiiiiiiçççbirşey söylemedim. KAFASIZ.

Top Bottom