A arsln444 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 420 Dahası Reaksiyon skoru 113 Konum Malatya İsim muhammed arslan İlgilendiği Kategoriler Elektronik 8 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar el captain bugün sabah geldi ekstra kurmam gereken bişe varmı ? Kutu açılımıda yaptım buda linki:
Arkadaşlar el captain bugün sabah geldi ekstra kurmam gereken bişe varmı ? Kutu açılımıda yaptım buda linki:
DDRQ 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 822 Dahası Reaksiyon skoru 405 İsim Serkan sss 8 Mayıs 2020 #2 ekran kartı ayrı gönderilmemişse yoktur ama işletim sistemi yüklü değilse windows kurmalısın haha videoyu sonradan gördüm neyse . hayırlı olsun kardeşim
ekran kartı ayrı gönderilmemişse yoktur ama işletim sistemi yüklü değilse windows kurmalısın haha videoyu sonradan gördüm neyse . hayırlı olsun kardeşim
A arsln444 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 420 Dahası Reaksiyon skoru 113 Konum Malatya İsim muhammed arslan İlgilendiği Kategoriler Elektronik 8 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DDRQ yazmış: ekran kartı ayrı gönderilmemişse yoktur ama işletim sistemi yüklü değilse windows kurmalısın Devamı için tıklayın... yok ekran kartı ayrı kutuda geldi viodada var driverlarıda kurdum windows kuruluydu
DDRQ yazmış: ekran kartı ayrı gönderilmemişse yoktur ama işletim sistemi yüklü değilse windows kurmalısın Devamı için tıklayın... yok ekran kartı ayrı kutuda geldi viodada var driverlarıda kurdum windows kuruluydu