Bestistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 264
Onemli degiltşk ederim
Onemli degiltşk ederim
Hocam aldığınız SSD kronik sorunlu ileride çok düşük yazma hızları alabilirsiniz. Keşke almasaydım. Bu konuda sorunlarından bahsettim sizde de ileride bu sorun olabilir. Eğer olursa lütfen konu açıp beni etiketleyin. Her gün bir kere Crystal Disk Mark'tan test edip bakmanızı öneririm, hızınızda bir düşüklük var mı diye. Şuan kaç alıyorsunuz?ikisinide tak güç yetmeyebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır kesinlikle ekran kaydıyla bile 59 60 fps alıyorum
Hayırlı olsunarkadaşlar el captain sabah geldi sizce ekstra yapmam gereken bişey varmı ? ekran kartının driverını kurdum videosunuda çektim yarın fps testide gelecek
link :
Knka kasa çıkarma taktiğin beni benden aldıarkadaşlar el captain sabah geldi sizce ekstra yapmam gereken bişey varmı ? ekran kartının driverını kurdum videosunuda çektim yarın fps testide gelecek
link :
Bakmadım ama bakayımHocam aldığınız SSD kronik sorunlu ileride çok düşük yazma hızları alabilirsiniz. Keşke almasaydım. Bu konuda sorunlarından bahsettim sizde de ileride bu sorun olabilir. Eğer olursa lütfen konu açıp beni etiketleyin. Her gün bir kere Crystal Disk Mark'tan test edip bakmanızı öneririm, hızınızda bir düşüklük var mı diye. Şuan kaç alıyorsunuz?
Hocam aldığınız SSD kronik sorunlu ileride çok düşük yazma hızları alabilirsiniz. Keşke almasaydım. Bu konuda sorunlarından bahsettim sizde de ileride bu sorun olabilir. Eğer olursa lütfen konu açıp beni etiketleyin. Her gün bir kere Crystal Disk Mark'tan test edip bakmanızı öneririm, hızınızda bir düşüklük var mı diye. Şuan kaç alıyorsunuz?
Hocam aldığınız SSD kronik sorunlu ileride çok düşük yazma hızları alabilirsiniz. Keşke almasaydım. Bu konuda sorunlarından bahsettim sizde de ileride bu sorun olabilir. Eğer olursa lütfen konu açıp beni etiketleyin. Her gün bir kere Crystal Disk Mark'tan test edip bakmanızı öneririm, hızınızda bir düşüklük var mı diye. Şuan kaç alıyorsunuz?
Hayırlı olsun
Knka kasa çıkarma taktiğin beni benden aldı![]()
Ya arkadaşım öyle bir bilgisayarın pubg mobilde kasmayı geç cod me de kasmaz ne saçma soru bunlarPUBG mobile de kasma donma vs yapıyor mu?
Bende de başta böyleydi 1-1.5 hafta sonra aşırı düşüş oldu günlük olarak test et ve düşerse falan yaz beni etiketle.Bu şekilde
![]()
ikisinide tak güç yetmeyebilir
Bu ekran kartı tek 8 pin girişli değil mi? Nasıl ikisini de takacak?