Neler Yeni

Arkadaşlar Engin Dege yeni sistem toplama pc yapmış efsaneeeeee

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ali beylice
Hocam valla beyinsizin teki gtx 1080Tİ 400 liraya aldım diyo kartın fanını gösteriyo sonra siz yorumlarda eleştirince küfrediyo.
valla bilemem üstadım ne amaçlı çekiyo öyle videoları.. oyun videolarına felan baktımda gayet iyi oyuncu ama öyle videoları neden cekiyor tartışılır. ama evet kötü pc topluyo rezillik

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ali beylice
adama cahil diyip alay etmişler ve yorumunu sonunda donanıma rşivinden selamlar demiş oda iyi bişey yazmamış ama, bu arada engin dege nin verdiği cevap küfür değil, öyle yazana anca öyle cevap verilir ama yinede bir youtuber olarak öyle yazmamı gerekiyor evet

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
adama cahil diyip alay etmişler ve yorumunu sonunda donanıma rşivinden selamlar demiş oda iyi bişey yazmamış ama, bu arada engin dege nin verdiği cevap küfür değil, öyle yazana anca öyle cevap verilir ama yinede bir youtuber olarak öyle yazmamı gerekiyor evet
Küfürleri atarım ama ban yimektrn cuk kurkuyurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam engin deGe'nin instası var çoğu kişi merak edxip bakmamış onu yaycam forumda.
Kolay gelsin Hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Hamza Enes Bozkurt
Bende şu arkadaştan nefret ediyorum adam daha Seasonic ve FSP'yi PSU konusunda tanımamış yorumlarda Rampage öneriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ali beylice
ya aslında çok iyi birisiine benziyor ama merak ediyorum niye öyle pc toplama videoları cekiyor anlamış değilim yani iyi oyuncu aslında videoalrına baktım oyun videolarına hele csgo videoları gayet iyi ama pc toplama konusunda çok kötü

ya aslında çok iyi birisiine benziyor ama merak ediyorum niye öyle pc toplama videoları cekiyor anlamış değilim yani iyi oyuncu aslında videoalrına baktım oyun videolarına hele csgo videoları gayet iyi ama pc toplama konusunda çok kötü

ya buna ne demeli

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Şu forumdan bilmeyen birini getirsek, daha iyi sistem dizer bu arada. Bu devirde kim kime 450 liraya 1080Tİ veriyor? R3 1200 onu nasıl besleyecek? 400W PSU ona nasıl yetecek? İronik bir kanal açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ali beylice
Şu forumdan bilmeyen birini getirsek, daha iyi sistem dizer bu arada. Bu devirde kim kime 450 liraya 1080Tİ veriyor? R3 1200 onu nasıl besleyecek? 400W PSU ona nasıl yetecek? İronik bir kanal açıkçası.
adam bilmiyor usta pc toplamayı, oyun videoları çekse daha iyi

Top Bottom