TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
eşit ağırlık zor sayısal seç daha zor olcak ama çalışcan bunlarda fen lisesi benim notlarım
Teşekkür ederimsayısal seçtim, sadece matematik yaparak üniversite kazandım. ortalama bir hedefin varsa fizik kimya biyoloji gözünü korkutmasin. 28net ayt ile 169binde fırat üniversitesi yazılımı kazandım(elazığ'da da üniversite kazandım demezsin). 21 net matematikti gerisi 3-5 işte
![]()
Matematiğiniz iyi. Sayısal seçebilirsiniz.Siz ne diyorsunuz Hocam 9.sınıfta 85.5 İle Takdir Aldım.Sayısal Mı Seçeyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür Ederim
Kanka eğer sayısalını daha da geliştirmek istersen matematik 9. sınıf 100 soru atabilirim Word olarak Pazar günüde cevap anahtarını atarım .d (performans ödevimSiz ne diyorsunuz Hocam 9.sınıfta 85.5 İle Takdir Aldım.Sayısal Mı Seçeyim ?
Teşekkür Ederim
Hocam ben deneyeyim bir kendimi.Atarsanız memnun olurumKanka eğer sayısalını daha da geliştirmek istersen matematik 9. sınıf 100 soru atabilirim Word olarak Pazar günüde cevap anahtarını atarım .d (performans ödevim
Nasıl oradaki yazılım?sayısal seçtim, sadece matematik yaparak üniversite kazandım. ortalama bir hedefin varsa fizik kimya biyoloji gözünü korkutmasin. 28net ayt ile 169binde fırat üniversitesi yazılımı kazandım(elazığ'da da üniversite kazandım demezsin). 21 net matematikti gerisi 3-5 işte
![]()
helal olsun hocamÖnceliğin derslerine göre bölüm değil, mesleğine göre bölüm olmalı.
Bu 9. sınıfta sayısal notlarım;
Alıntıyı görüntüle
Bu 12. sınıf sayısal notlarım;
Alıntıyı görüntüle
Önemli olan içindeki çalışma isteği...
10.sınıfım9.sınıfsan ve bu notları alıyorsan derse fena asılman lazım
Teşekkür EderimSayısal seçmek zorunda değilsin gelecekte yapmak istediğin mesleği de göz önünde bulundurarak bir seçim yap. Ben şuan 11 EA'yım annem ve çevrem sayısal seç zorlanırsan geçersin EA'ya dedi. Ben çok kararsız kaldım ama hukuk okumak istediğim için ve fen pek sevmediğim için EA seçtim. sözel derslerin de iyi eğer EA sınavda iyi bir mat. yaparsan güzel bir derece yaparsın. Benim zamanımda 9.sınıf fen daha sözel bir ders gibiydi ama 10. sınıfta daha da sayısallaşıyor. En önemlisi gelecekte düşündüğün mesleğe göre bir seçim yapman.
10.sınıf ne kadar zor bilmem ben 9.sınıfımhelal olsun hocam
10.sınıfım