Neler Yeni

Arkadaşlar ethereum madenciliği yapıyorum detaylı yardıma ihtiyacım var

mojo.27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kemal Yıldız
mining yapmaya başladım ve binance üzerinden 320 tl civarında kazım yaptım şuan o parayı çekmek istiyorum ama bir türlü beceremedim bana detaylı olarak yardımcı olabilecek birisi varmı binance tr falan aktarmam mı gerekiyor ne yapmam gerekiyor tüm adımları bilen birisi yardımcı olursa sevinirim

şahin doğan

80+ Platinum
mining yapmaya başladım ve binance üzerinden 320 TL civarında kazım yaptım şuan o parayı çekmek istiyorum ama bir türlü beceremedim bana detaylı olarak yardımcı olabilecek birisi varmı binance tr falan aktarmam mı gerekiyor ne yapmam gerekiyor tüm adımları bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
eth 0,1 olunca aktarım oluyordu diye hatırlıyorum 0.01 de olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İlker İleri
Önce kazım yaptığınız ethleri pool havuzundan spot havuzuna taşıyorsunuz.
Sonrasında hesabınızdaki parayı binanceden, binance-tr geçiriyorsunuz.
Sonrasında ethleri try dönüştürüyorsunuz.
Binancetrden banka hesabınıza parayı geçiriyorsunuz.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
mining yapmaya başladım ve binance üzerinden 320 TL civarında kazım yaptım şuan o parayı çekmek istiyorum ama bir türlü beceremedim bana detaylı olarak yardımcı olabilecek birisi varmı binance tr falan aktarmam mı gerekiyor ne yapmam gerekiyor tüm adımları bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
@Skynel kazım yapıyordu.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Binance TR'ye aktardıktan sonra hesap sahibi kimse onun İBAN'ına yatırabilirsiniz.

krammer

80+ Bronze
Önce kazım yaptığınız ethleri pool havuzundan spot havuzuna taşıyorsunuz.
Sonrasında hesabınızdaki parayı binanceden, binance-tr geçiriyorsunuz.
Sonrasında ethleri try dönüştürüyorsunuz.
Binancetrden banka hesabınıza parayı geçiriyorsunuz.
Aynen bu arkadaşın dediği sıralamayla yapmanız gerekiyor. Ama bunları yapmak için onaylı hesap lazım kimlik foto falan istiyor bu adımlar için. Ve duyduğum kadarıyla kartın adıyla binance hesabın adı aynı olmalı. (benimki aynı olduğu için sorunla karşılaşmadım. ve duyduğum dedim)

Top Bottom