Güzelşarkı bu:klip için edit bulamadım tek foto koyabildim
Eline sağlıkşarkı bu:klip için edit bulamadım tek foto koyabildim
sefo dan iyişarkı bu:klip için edit bulamadım tek foto koyabildim
Aynısının biraz daha testesteron içerenini bekleriz iyi gider.şarkı bu:klip için edit bulamadım tek foto koyabildim
Kötüşarkı bu:klip için edit bulamadım tek foto koyabildim
Kelimeleri tam soyleyememis sanki anlaşılır değilnası bi kötülüğü var kanki sonraki yapıcağım versiyonunda dikkat etmeye çalışıyım
köydeyim kanka kayıt alamadım ai a söyletmek zorunda kaldım eve geceyim kendim sözleri revize edip kayıt alıcamKelimeleri tam soyleyememis sanki anlaşılır değil
Ben sadece aı ye yaptırdığını sandım sen seslendireceksen onu duyduktan sonra yorumlamak isterimköydeyim kanka kayıt alamadım ai a söyletmek zorunda kaldım eve geceyim kendim sözleri revize edip kayıt alıcam
sözleri ai sözledi kanka dediğin doğru bayram bitsin kendim kayıt alıcağım, sefonun şarkıdan sonra böyle bişey yapma ihtiyacı duydum. en kısa sürede kendim kayıt alıcağım <3Bu tür şeyler için yapılan şarkıların taraftarlar eşliğinde söylenmesi gerekir yoksa unutulup gider.
Tarkan'ın bir oluruz yolunda şarkısını bilmeyen kişi yoktur nerdeyse çünkü tam bu tür organizasyonlar için yapılmış şarkıdır ritim tutulacak müziği kolayca ezberlenen gaza getiren sözleri var.
Biraz daha sözleri baskın ve yavaş şekilde ve daha anlaşılır şekilde söylersen ancak kitlelere ulaşabilirsin.
Sefo nun yaptığı berbat şeyden sonra her yapılan parça daha güzel geliyor.