Neler Yeni

Arkadaslar f/p onerilerinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf özdemir
Instagram
yusuf_ozdemir5
Herkese selamın aleyküm bana 2000 TL ye kadar f/p mouse klavye önerir misiniz steam pubg oynuyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Herkese selamın aleyküm bana 2000 TL ye kadar f/p mouse klavye önerir misiniz steam pubg oynuyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
LOGITECH G G402 Hyperion Fury 4000 DPI Ultra Hızlı 500 IPS Oyuncu Mouse '' bu mouseyi alabilirsin 900 1000₺ arası fiyata bulabilirsin. Bende geçen hafta aldım çok memnun kaldım gerçekten Pubg Cs Valorant gibi oyunlarda mükemmel kayıyor takılma yapmıyor rahatca 360 felan dönebiliyorsun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf özdemir
Instagram
yusuf_ozdemir5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LOGITECH G G402 Hyperion Fury 4000 DPI Ultra Hızlı 500 IPS Oyuncu Mouse '' bu mouseyi alabilirsin 900 1000₺ arası fiyata bulabilirsin. Bende geçen hafta aldım çok memnun kaldım gerçekten Pubg Cs valorant gibi oyunlarda mükemmel kayıyor takılma yapmıyor rahatca 360 felan dönebiliyorsun. Kesinlikle tavsiye ederim.
Klavye olarak ne önerirsin brom

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Klavye olarak ne önerirsin brom
Klavye olarakta Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz ' bunu aldım bundanda memnunum fakat bu biraz göreceli ben blue switch sevdiğim için bunu tercih ettim biraz seslidir bastığında felan sesten rahatsız olmazsan seninde hoşuna gidiyorsa kesinlikle tatmin edecek bir klavyedir. Fiyatıda 800 900 lira bandında :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf özdemir
Instagram
yusuf_ozdemir5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LOGITECH G G402 Hyperion Fury 4000 DPI Ultra Hızlı 500 IPS Oyuncu Mouse '' bu mouseyi alabilirsin 900 1000₺ arası fiyata bulabilirsin. Bende geçen hafta aldım çok memnun kaldım gerçekten Pubg Cs Valorant gibi oyunlarda mükemmel kayıyor takılma yapmıyor rahatca 360 felan dönebiliyorsun. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yazılımı varmı bu mousen brom

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf özdemir
Instagram
yusuf_ozdemir5

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Steelseies rival 3 nasıl kanka
Onuda alabilirsin elbette sana kalmış bende 2 si arasında kararsız kalmıştım rival 3 hakkında forumlarda biraz kötü yorumlar okuyunca vazgeçtim G402'ye kaydım :D Birde G402'nin özellikleri beni inanılmaz cezbetmişti. Fusion Engine hibrid algılayıcı , 8 adet programlanabilir düğme ,Oyun sırasında DPI Değişikliği , 32 bit ARM işlemci , 1 milisaniye bildirim hızı , Yüksek hızda tıklama gibi özellikleri var. Yine sende araştır kardo aklına yatanı al :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf özdemir
Instagram
yusuf_ozdemir5
Onuda alabilirsin elbette sana kalmış bende 2 si arasında kararsız kalmıştım rival 3 hakkında forumlarda biraz kötü yorumlar okuyunca vazgeçtim G402'ye kaydım :D Birde G402'nin özellikleri beni inanılmaz cezbetmişti. Fusion Engine hibrid algılayıcı , 8 adet programlanabilir düğme ,Oyun sırasında DPI Değişikliği , 32 bit ARM işlemci , 1 milisaniye bildirim hızı , Yüksek hızda tıklama gibi özellikleri var. Yine sende araştır kardo aklına yatanı al :)
Eyvallah brom

Top Bottom