Neler Yeni

Arkadaşlar F/P Sistem varmı bu ay önerilerinizi bekliyorum ?

anon021

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
anon anonin
işlemci kötü ekran kartı milattan önce zaten anakart çok kötü sistem kötü
İşlemci 8 çekirdekli 4.1-5 Ghz arası clock speed'e sahip. 65 tdp düşük enerji harcaması var. Ekran kartı bilerek düşük seviye seçtim çünkü ekran kartını zorlayan çok uygulama kullanmıyorum. Anakart sisteme uyumlu.

Gurkanpiro

80+ Platinum
İşlemci 8 çekirdekli 4.1-5 Ghz arası clock speed'e sahip. 65 tdp düşük enerji harcaması var. Ekran kartı bilerek düşük seviye seçtim çünkü ekran kartını zorlayan çok uygulama kullanmıyorum. Anakart sisteme uyumlu.
yav dostum sacmalama en azında hıkayelı oyun bıle oynasan sacmalama

CheckMateMaster

80+ Bronze
knk 7500f daha iyi bari onu seçseydin sistem kötü ve bunu savunuyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan

bütçene göre düzenledim 36.000 tl oldu
1730482000715.png

anon021

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
anon anonin
yav dostum sacmalama en azında hıkayelı oyun bıle oynasan sacmalama
Oynamıyorum bilader o tür oyunlar? Genel olarak işlemci zorlayan (özellikle single core zorlayan) oyunlar oynuyorum. Paradoxun strateji oyunları gibi (eu4, vic3...) Kaldı oynasam bile çok yüksek kalite görüntü aramıyorum normal, düşük orta ayarlarda da oynarım. Bütçeme göre hazırladım sistemi.

CheckMateMaster

80+ Bronze

bütçene göre düzenledim 36.000 tl oldu
Alıntıyı görüntüle
hocam bu sistem çok kötü çünkü adamlar rx7800 xt sistemi 37 verdiler

Gurkanpiro

80+ Platinum
Oynamıyorum bilader o tür oyunlar? Genel olarak işlemci zorlayan (özellikle single core zorlayan) oyunlar oynuyorum. Paradoxun strateji oyunları gibi (eu4, vic3...) Kaldı oynasam bile çok yüksek kalite görüntü aramıyorum normal, düşük orta ayarlarda da oynarım. Bütçeme göre hazırladım sistemi.
ya dolandırılmaya alıstınızmı o ıslemcıde rezalet

Top Bottom