Forum için bu geçerli bir şey değil. Burada insanlara yardımcı olmak, indirimleri önceden görüp faydalanmak ve paylaşmak için buradayız.
Bu anakart incehesap gaming gecesinde bugün yanılmıyorsam 2799tl ye düşecek. Senin burada ilgilenmen gereken en önemli parçalar 1. işlemci 2. ekran kartı. Diğerleri arka planda kalır. Sen yine diğer parçalara takılacaksın doğal olarak.
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
MSI PRO A620M-E 6400Mhz(OC) mATX AM5 ANAKART Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!
www.gencergaming.com
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...
www.teknobiyotik.com
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...
www.teknobiyotik.com
Ben anakartı 3428'e almışım. Şuan incehesapta 3319 TL çok büyük bir fark yok. Bu gece 2799'a düşecekse keşke anakart için bekleseymişim. Ayrıca konudan bağımsız olarak incehesap dün neredeyse çoğu bilgisayar bileşenlerinin fiyatını arttırdı. Bunu nerden biliyorum diye soracak olursanız o siteden baya bir ürünü takip ediyordum ve dün neredeyse bazıları 20% civarında arttı.
Benim aldığım ram ile bu ramin fiyatı birbirine yakın. Bir tek bu ramin latency değeri bir tık daha düşük.
Benim ssd 400 lira civarı daha pahalı ama o da okuma ve yazma hızlarının 3 kat fazla olmasından kaynaklanıyor.
Benim psu 2049 lira çünkü verimlilik sertifikası 80 + gold. Uzun vadede elektrik faturasında karlı çıkacağım.
İşlemci için ekstra 2 çekirdeğin ve tek çekirdek hızını daha büyük önbelleğe neden tercih ettiğimi belirtmiştim zaten. Ha yine de fark sadece 500 lira.
Monitör hariç sistem zaten 22k tutmuş.