1-2 soru neyse de tüm testi de yaptırmazsın be. Hem senin kendi başına öğrenip uğraşman lazım yoksa işin zor.merhabalar 10. sınıfım yarına fonksiyon ödevim var soruların çözümüyle atıcak matematik godu varmı dır?<3
covid oldum okula gidemedim ondan konuyla hiç alakam yok sözlüyğ etkilicekde1-2 soru neyse de tüm testi de yaptırmazsın be. Hem senin kendi başına öğrenip uğraşman lazım yoksa işin zor.
ya ozaman 2 3 tane örnek yapıp atarmısınForumların amacı yardımlaşmadır tamam eyvallah ama bu yardımlaşma değil ki. Bilemediğin bir iki soru olur atarsın. Konuyu anlamaya çalışırsın, gerisini sen yaparsın. Bu işin etik hali böyledir.
Hem ödevi son güne bırakıyorsun hem tonlarca soru atıyorsun hem de gecenin köründe atıyorsun. Bari ödevi teslim saatinden 5dk önce atsaydın ya?merhabalar 10. sınıfım yarına fonksiyon ödevim var soruların çözümüyle atıcak matematik godu varmı dır?<3
kunduz yardım eder diyosunHem ödevi son güne bırakıyorsun hem tonlarca soru atıyorsun hem de gecenin köründe atıyorsun. Bari ödevi teslim saatinden 5dk önce atsaydın ya?
Hayalindeki Netler, İhtiyacın Olan Her Şey, Tek Platform! - Kunduz
YKS, LGS, KPSS ve diğer tüm sınavlara hazırlanan öğrencilerin ihtiyacı olan her şey Kunduz'da!kunduz.com
fonksiyon ve polinomdan hiç bir şey anlamadımmerhabalar 10. sınıfım yarına fonksiyon ödevim var soruların çözümüyle atıcak matematik godu varmı dır?<3