Düşmüşte yapcak bişey yokaktiflik baya düştü eskisi gibi değil azalıyoruz çözüm bulmamız gerek
şöyle baktımda konulara 3-5 kişi yazmış eskiden 15-20 kişi yazardı
sizce aktiflik düştümü forum olarak ne yapabiliriz ?
Durum kötüye gittiği için millet bırakıyor artık. Kimse de bir şey yapmıyor...aktiflik baya düştü eskisi gibi değil azalıyoruz çözüm bulmamız gerek
eski forum eski ortam kalmadıDurum kötüye gittiği için millet bırakıyor artık. Kimse de bir şey yapmıyor...
Saçma sapan boş konular olunca ne bekliyorsunuz? Çoğunu okuyup geçiyorum ben sadece. Gerçekten ihtiyacı olana yazmaya çalışıyorum.aktiflik baya düştü eskisi gibi değil azalıyoruz çözüm bulmamız gerek
yav herkes farkında kardeşim ne saçma sapan bende buradayım yaklaşık 5-6 aydır belki daha fazlaben bayadır burdayım hiç aktifliğin düştüğünü düşünmüyorum
saçma sapan konu açarsanız az yazılır bu kadar net
Kesinlikle, hocamın dediği gibi işin bir de dil boyutu var. Açılan konuların bazıları için resmen tercüme gerekiyor. Ne nokta ne virgül ne büyük harf, hiçbir şey yok. Anlayamıyoruz.''Halamı, teyzemi, amcamın torununun kuzeninin oğlunu nasıl ikna ederim ?'', ''Nooolur Cevap Verin Yhaa''
Konuları engellenmeli, kullanıcıların dilini biraz daha düzgün kullanmasını sağlamalı, konu dışı kontrol altına alınmalı.
Özellikle bir çok kullanıcı dilini doğru düzgün yazamıyor. Ne istediğini anlayamıyoruz ki yardım edelim....
7 nisanda kaydolmuşum bir konu açarım anında yardım ederler bir konuya bakarım bir anda bir sürü insan yardım eder konu güzelse konuşuluryav herkes farkında kardeşim ne saçma sapan bende buradayım yaklaşık 5-6 aydır belki daha fazla
5-6 ay önce forum böyle değildi aç 1 dakika içinde 10-15 kişi yazıyordu direk şimdi öyle değil