dayak falan yersen gidip, darp raporu alıp şikaytte bulun, gerisini onlar uğraşsın,
eğer kavga okul önü olursa illaki kamera vs vardır,onları da kanıt olarak sunarsın.
Seni başka yere falan götürmeye çalışırlarsa bil ki kamerasız kimsenin olmadığı yere götürmeye çalışırlar, sakın gitme.
Geçenlerde kız yüzünden mevzum oldu, tanımadığım birisi geldi, bana bir şeyler söyledi, meğerse kızın eski sevgilisiymiş ,adam 20 yaşında falan, (sevgilim de 17 yaşında) hiç eski sevgilisi vs olduğunu düşünmedim yaşı vs büyük olduğu için, bana yumruğu bir taktı eleman zaten yere düştüm, bir de tekmeledi yerdeyken sonra gitti, bende oradan eve gidip sonra hastaneye gittim darp raporu aldım.Karakola şikayette bulundum, kızın eski sevgilisi olduğu için adını vs öğrendim gidip şikayetçi oldum, kıza da söyledim falan, sonra beni döven eleman akşam bana insta dan yazmaya başladı, kardeşim yapma etme, zaten sabıkam var vs diye , resmen mesajlarda ağladı ayağıma kapanıcak şikayeti geri çek diye.Ondan sonra kız yazmaya başladı şikayeti çek diye.Sonra semtteki bunun tanıdıkları vs yazdı instadan kardeşim şikayeti geri çek, delikanlı adamlarız olur böyle şeyler , hepimiz zamanında böyle şeyler yaşadık falan dedi, sonra beni döven eleman beni çağırdı falan konuşmak için gittim, durmadan özür diledi yapma etme diye vs sonra aramızda anlaştık karşı taraftan bir kaç şey talep ettim sonrasında gidip şikayetimi geri çektim.Kız dan da ayrıldım.