aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bir dk yanlış oldu hocam, resimdeki klavye tr :düstteki tuşları beyaz ve blue switch sizinkide öylemi hocam
Bir dk yanlış oldu hocam, resimdeki klavye tr :düstteki tuşları beyaz ve blue switch sizinkide öylemi hocam
hocam klavye çok hoşuma gitti ama modelini bilmiyorum bulursanız çok sevinirimBir dk yanlış oldu hocam, resimdeki klavye tr :d
Aklımda sadece rampage raptor ve redragon dark Avenger var.hocam klavye çok hoşuma gitti ama modelini bilmiyorum bulursanız çok sevinirim
ben çektim ama modeli falan hiç bişey yazmıyoduAklımda sadece rampage raptor ve redragon dark Avenger var.
Bu arada fotoyu nerde buldunuz
yok hocam ikiside değilAklımda sadece rampage raptor ve redragon dark Avenger var.
Bu arada fotoyu nerde buldunuz
Klavyenin altında bir etiket olur belki orda yazıyordurben çektim ama modeli falan hiç bişey yazmıyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam ikiside değil
internet kafede çekmiştim şuan orda değilim maalesefKlavyenin altında bir etiket olur belki orda yazıyordur
Tekrardan internet kafeye.internet kafede çekmiştim şuan orda değilim maalesef
@AydinSahin bulabildiniz mi hocam
güzel fikir ama şuan fiyatına özelliklerine bakmak için sormuştumTekrardan internet kafeye.
Klavyenin tam fotosu olsa belki bulurum veya tanırıminternet kafede çekmiştim şuan orda değilim maalesef
@AydinSahin bulabildiniz mi hocam
maalesef yok hocamKlavyenin tam fotosu olsa belki bulurum veya tanırım
hocam cok benziyorda üstteki simge o klavyede varmıydı tam hatırlayamıyorum.
hocam evet buydu ama tr tuş dizlimi değil işte buda.