eemreggumus
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
TeşekkürlerAni bi elektrik kesintisinse sistem etkilenebilir parçalar bozulabilir
TeşekkürlerAni bi elektrik kesintisinse sistem etkilenebilir parçalar bozulabilir
Psu için bütçen ned
Çok yok ne önerirsiniz ortalamaPsu için bütçen nedir?
İşe yarar mı kralKanka bı akım korumalı priz al bı tık daha iyi olur
Mesela Hadron 600w kaç tl?Çok yok ne önerirsiniz ortalama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşe yarar mı kral
Yani en azından biraz daha korurÇok yok ne önerirsiniz ortalama
İşe yarar mı kral
220 idiMesela Hadron 600w kaç TL?
yeni psu alıcam demedim yeterli mi dedim almama gerek var mı bütçem çok yok dedim.yeni psu mu alacaksın? alacaksan bütçeni belirt
yeterli dostum o sisteme 400w de yeter, eğer alacaksan kaliteli koruma sertifikaları iyi olan psu önerecektim220 idi
yeni psu alıcam demedim yeterli mi dedim almama gerek var mı bütçem çok yok dedim.
Eğer sistem sizde varsa yeterliAnakart ASUS P5KPL AM-SE
İşlemci Q9550
Ekran Kartı MSİ RX460 4 GB OC EDİTİON
SSD Hikvision
Güç Kaynağım HADRON 600W PSU
Bütçem de çok yok sizce iyi mi ne yapmalıyım ?
Yetersiz kalabilir 12v kanalından kaç watt verildiğini bilmiyoruz ve hadron psu kalitesiz.220 idi
yeni psu alıcam demedim yeterli mi dedim almama gerek var mı bütçem çok yok dedim.
Sistem var hocam bu sistem şuan var yani psu da var aynısıEğer sistem sizde varsa yeterli
Sistem var hocam bu sistem şuan var yani psu da var aynısı almayacağım alamam gerekiyor mu diye sordumyeterli dostum o sisteme 400w de yeter, eğer alacaksan kaliteli koruma sertifikaları iyi olan psu önerecektim
Yetersiz kalabilir 12v kanalından kaç watt verildiğini bilmiyoruz ve hadron psu kalitesiz.
Bu fiyatlara iyi bir şey bulmak zor, ama kötünün iyisi şu var:
Psu modeli tam olarak nedir?Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Sistem sizde mevcutsa ve bütçeniz çok yoksa kullanın. Ama en kısa sürede para biriktirerek yeni bir psu alın.300-400 tl civarı biriktirmeniz bu sistem için yeterli olurSistem var hocam bu sistem şuan var yani psu da var aynısı
Sistem var hocam bu sistem şuan var yani psu da var aynısı almayacağım alamam gerekiyor mu diye sordum
Bu hocam![]()
HADRON POWER SUPPLY 600W KUTULU POWER SUPPLY HD413 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
HADRON POWER SUPPLY 600W KUTULU POWER SUPPLY HD413 en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! HADRON POWER SUPPLY 600W KUTULU POWER SUPPLY HD413 incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com