Öncelikle selamun aleyküm
arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamayı düşünüyorum tek tek topladığımda fiyat ne yaparsam 50kyı buluyor bende hazır sistem araştırmaya başladım. Bu iki sistem şuan aklımı karıştırıyor.
www.teknosa.com
aslında ilk sistem duruşundan dolayı hoşuma gitmişti pek fazla anlamam abdullah abinin storylerinden sonra 4060dan soğuyup birde 2. sisteme baktım yardım eder ve farklı sistemler önerirsenizde sevinirim şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamayı düşünüyorum tek tek topladığımda fiyat ne yaparsam 50kyı buluyor bende hazır sistem araştırmaya başladım. Bu iki sistem şuan aklımı karıştırıyor.

Dragos DRx6126 AMD Ryzen 7 5700X 32 GB RAM 1 TB M.2 NVMe SSD 8 GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı FreeDOS Oyun Bilgisayarı Fiyatı ve Özellikleri
Dragos DRx6126 AMD Ryzen 7 5700X 32 GB RAM 1 TB M.2 NVMe SSD 8 GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı FreeDOS Oyun Bilgisayarı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Dragos DRx6126 AMD Ryzen 7 5700X 32 GB RAM 1 TB M.2 NVMe SSD 8 GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı FreeDOS Oyun Bilgisayarı en uygun...