Neler Yeni

Arkadaşlar hangi sistem daha iyi

melo_

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle selamun aleyküm
arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamayı düşünüyorum tek tek topladığımda fiyat ne yaparsam 50kyı buluyor bende hazır sistem araştırmaya başladım. Bu iki sistem şuan aklımı karıştırıyor.

aslında ilk sistem duruşundan dolayı hoşuma gitmişti pek fazla anlamam abdullah abinin storylerinden sonra 4060dan soğuyup birde 2. sisteme baktım yardım eder ve farklı sistemler önerirsenizde sevinirim şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamayı düşünüyorum tek tek topladığımda fiyat ne yaparsam 50kyı buluyor bende hazır sistem araştırmaya başladım. Bu iki sistem şuan aklımı karıştırıyor.

aslında ilk sistem duruşundan dolayı hoşuma gitmişti pek fazla anlamam abdullah abinin storylerinden sonra 4060dan soğuyup birde 2. sisteme baktım yardım eder ve farklı sistemler önerirsenizde sevinirim şimdiden teşekkürler.
Çok kötüler

iki kasada da bir sürü fan var. 1. de 7 fan 2. de 4 fan. bu fan pwm destekli mi ? argb destekli mi? bu bilgiler yok. siteyi kötülemek gibi olmasın ama çok eksik bilgi var. alırsan yarın öbür gün niye fan hız ayarı yapamıyorum. niye argb çalışmıyor diye mesaj atarsın. bir de sistemler ddr4 acelen yoksa ddr5 sistem topla.

İkiside kötü alınmaz
Attığım gibi özelleştirip al

Ekler

• Screenshot_20240315_060352_Chrome.jpg
    Screenshot_20240315_060352_Chrome.jpg
    321 KB · Hit: 50

As
Sistemi aldıktan sonra dandik 16 gb ram ile idare edip daha sonradan elindekini 1000e satıp 3000 ekleyip 32 gb ram alabilir misin?
Sistemi aldıktan sonra parçalarını ara sıra yükseltecek misin?
Tam bütçeni belirtir misin?
Ona göre öneri yapacağım.

As
Sistemi aldıktan sonra dandik 16 gb ram ile idare edip daha sonradan elindekini 1000e satıp 3000 ekleyip 32 gb ram alabilir misin?
Sistemi aldıktan sonra parçalarını ara sıra yükseltecek misin?
Tam bütçeni belirtir misin?
Ona göre öneri yapacağım.
evet sistemi aldıktan sonra ara ara parçaları yükseltmeyi düşündüğüm için düşük bütçeli bakmaya başladım 40kyı geçmemeye çalışıyorum

evet sistemi aldıktan sonra ara ara parçaları yükseltmeyi düşündüğüm için düşük bütçeli bakmaya başladım 40kyı geçmemeye çalışıyorum
Maalesef 40K'yı geçmezsen bu soğutucuyu kaçırırsın.

1710499511847.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,815
Üyeler
173,077
Son üye
hmzkc9
Geri