- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocamHayırlı olsun hocam güle güle kullanın çok iyi fiyatlara gelmiş parçalar teker teker alıp kendiniz zevkinize göre toplamak isteseniz çok daha fazla tutacaktı
Teşekkür ederim hocamHayırlı olsun hocam güle güle kullanın çok iyi fiyatlara gelmiş parçalar teker teker alıp kendiniz zevkinize göre toplamak isteseniz çok daha fazla tutacaktı
Reis bu nasıl bir monitör ya maşallah maşallah hayırlı uğurlu olsun ne diyelimAllah herkesin gönlüne göre versin.
Hayırlı olsun.Darısı hepimizin başına(Amiiiin).Allah herkesin gönlüne göre versin.
Hayırlı olsun ilerde 4k ikinci monitör yaparsınız hikayeli oyunlar için.Allah herkesin gönlüne göre versin.
KDV sonradan hesaplamış fatura tamam şimdi anladım fiyatlarıAllah herkesin gönlüne göre versin.
Yüzde 20 KDV hesaplanmamis daha. Fatura sonu toplam tutarda KDV yi de katacaklar.Ben mi fiyatları bilmiyorum yoksa bu sistem fiyatına göre çok mu iyi? 4080 saf zaten o fiyatlara yakın. Hayırlı olsun gerçekten. 4070 almayı düşünüyorum saf kart 20k yani.
Üst seviye psularda genelde oluyor elimde rog tor 1000w olanı vardı cw sesi geliyordu sattım. Bir sene sonra topladığım sisteme rog strix PSU taktım onda da cw sesi geliyor şuan.Hayırlı uğurlu olsun ama kasayı değiştirin bence. Aynı psuyu kullanıyorum ve daha önce bobin zırıltısı sorunundan dolayı değişim yapıldı bu ikincisi ve buda aynı soruna sahip. 6. aydan sonra deli gibi bobin cızırtısı yapıyor. şuana kadar sayısız psu kullandım ama bunun kadar öten bir psu serisi görmedim. Youtube kanallarının cx750f inceleme videoları altında ve redditte bu konu oldukça eleştirilmiş.
hayırlı olsun güle güle kullan.Bende 2 aya kadar 4080-4090 ve ryzen 9 sistem toplayacağım bakalım nasip.Allah herkesin gönlüne göre versin.
1 hafta erken geç alsaydım sadece kasada 20k zararım vardı 5000 serisi ne zaman gelir belli değil ki daha süperler çıkmadı50 serisini mi bekleseydin acaba
Araba da al kardeşim para biriktiripAskeri personelim zaten zamanım oldukta fps oyunları oynayacağım ne yapayım sıkılacağımı zannetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amin kardeşim
askeri personelmiş arkadaş , airli honda civic yazdımAraba da al kardeşim para biriktirip