dedigim gibi e-sporcu degilseniz 240hz ile 540hz farkını gözle anlayamazsın e sporcu iseniz bile anlayamazsınız zaten amaç e spor maçlarına hazırlanırken karşı rakipten aynı şartlarda bulunmak. Yani sırf para var diye fazladan masraf olmuş gibi geliyor gözüme. Tavsiyem 1 tane 4k 1tane de 1080p monitör alın. 2. monitör 1080p olsun çift monitör olarak takılın. Böylece paranızı daha mantıklı bir şekilde harcarsınız.Genellikle fps ve mmorpg oyunları oynuyorum fps oyunlarından aldığım zevki üst seviyeye çıkarmak için bu tercihi yaptım yoksa evde 4k televizyonda var ona bağlayıpta oynarım
Bundan 1 sene önce 120hz monitörden 360 a geçmiştim baya gözle görülür fark vardı, şuan sistemde olan işlemci dünyanın en iyi oyun işlemcisi olarak geçiyor genellikle valorant cs2 gibi oyunlar oynayacağım için rahatlıkla o fpsleri alırım diye düşünüyorum.dedigim gibi e-sporcu degilseniz 240hz ile 540hz farkını gözle anlayamazsın e sporcu iseniz bile anlayamazsınız zaten amaç e spor maçlarına hazırlanırken karşı rakipten aynı şartlarda bulunmak. Yani sırf para var diye fazladan masraf olmuş gibi geliyor gözüme. Tavsiyem 1 tane 4k 1tane de 1080p monitör alın. 2. monitör 1080p olsun çift monitör olarak takılın. Böylece paranızı daha mantıklı bir şekilde harcarsınız.
Çünkü 540 hz özelliğini tam kullanmak için o oyundan en az 539 fps almanız lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir MMO oyunundan 300 veya 500 fps almanız bir şey değiştirmiyor. HZ bakımından da ise HZ i sadece anlık oyun içi işlemlerden fark ediyorsunuz o da 240-540 arasında fark gözle görülecek kadar olmaz
Hocam kaca patladıAllah herkesin gönlüne göre versin.
monitör benım sistemden pahalıAllah herkesin gönlüne göre versin.
Amin hoca. Hayırlı olsunAllah herkesin gönlüne göre versin.
105 falan reisHocam kaca patladı
Az önce ailemle tartıştım matematikten 26 aldım diye bilgisayarı almicaklarmış okul kapanana kadar ders notların düzelirse düşünürüz diyorlar hayırlı olsun.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Fps oyunları oynamak için valorant cs2Hayırlı olsun. Monitörü ne için kullanacaktınız? Genel amacı ne?
Düzelir kral takma kafanaAz önce ailemle tartıştım matematikten 26 aldım diye bilgisayarı almicaklarmış okul kapanana kadar ders notların düzelirse düşünürüz diyorlar hayırlı olsun.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Teşekkürler kralMaşallah hayırlı olsun. Güle güle kullan.