Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar İşlemci̇ Fanimdan Motor Sesi̇ Gi̇bi̇ Ses Geli̇yor Ne Yapmaliyim

Bypolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Samet polat
merhaba arkadaşlar vatandan pc aldım aşağı yukarı 2 ay oldu dün forza horizon 4 oynuyorum bi yandan kulaklık takılı müzik dinliyorum dışarısı ile itibarım yok neyse sıkıldım kulaklığı bir çıkardım işlemcinin fanından boştaki arabaya gaz verirmiş gibi ses geliyo (lafın gelişi ama normal bir fan sesi deil) bi korktum baktım noluyo fln kapattım oyunu işlemci sıcaklığıda 80-81 falan idi titreme de olabilir yüksek hızda çalışıyordu ama daha önce fan hızını fullerken (sesini merak ettiğim için) böyle titremekli ses gelmiyordu bilemedim ne sıkıntısı var sıcaklığıda az deil biliyorum ama o seste normal deil
işlemci:ryzen 5 5500 ( stok fan )
ekran kartı : asus dual rtx 3060
yardımcı olursanız sevinirim.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Eren
kablo falan çarpıyor olabilir eski bilgisayarım da bende yaşıyordum

Bypolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Samet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz bakındım ama çarpmıyor ve bide fazla süre forza oynadığımda oluyor

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
merhaba arkadaşlar vatandan pc aldım aşağı yukarı 2 ay oldu dün forza horizon 4 oynuyorum bi yandan kulaklık takılı müzik dinliyorum dışarısı ile itibarım yok neyse sıkıldım kulaklığı bir çıkardım işlemcinin fanından boştaki arabaya gaz verirmiş gibi ses geliyo (lafın gelişi ama normal bir fan sesi deil) bi korktum baktım noluyo fln kapattım oyunu işlemci sıcaklığıda 80-81 falan idi titreme de olabilir yüksek hızda çalışıyordu ama daha önce fan hızını fullerken (sesini merak ettiğim için) böyle titremekli ses gelmiyordu bilemedim ne sıkıntısı var sıcaklığıda az deil biliyorum ama o seste normal deil
Sorun işlemci de değiştir darboğaz oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok fanı nın fotoğrafını atsana bir

Bypolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Samet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vatan daki arkadaşlar topladı ben teslim aldım

Sorun işlemci de değiştir darboğaz oluyor

Stok fanı nın fotoğrafını atsana bir
1000034026.jpg

arturo

80+ Silver

Bypolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Samet polat
Fanı atıyorsun çöpe yeni fan alıyorsun
maalesef atamıyorum gnbgfbsdhnn en kötü forza oynamam yada ayarları düşürürüm bitık daha az ısınır diye düşünüyorum az ısınırsa fanda o kdr hızlı dönmez

Bypolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Samet polat

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
zaten 1-2 haftaya şehir dışına çıkıcam 1 aya falan anca dönerim sonra köye yani fan almaktansa ayar düşürmeyi tercih ederim ama biraz bakındım fana yapamam sanırım bi bilgisayarcıya yadad vatana götürürüm bakarlar
Sakın bilgisayarcı ya ve vatana götürme daha fena yaparlar bilgisayarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,565
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck
Top Bottom