- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki ne yapmalıyımSakın bilgisayarcı ya ve vatana götürme daha fena yaparlar bilgisayarı
peki ne yapmalıyımSakın bilgisayarcı ya ve vatana götürme daha fena yaparlar bilgisayarı
Teknik servise götürpeki ne yapmalıyım
vatan dan teknik servise gider zaten ama dediğiniz gibi daha mantıklıTeknik servise götür
Vatan ben yapacağım dese ne olucakvatan dan teknik servise gider zaten ama dediğiniz gibi daha mantıklı
Hangi ilde yaşıyorsunuzvatan dan teknik servise gider zaten ama dediğiniz gibi daha mantıklı
bursaVatan ben yapacağım dese ne olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi ilde yaşıyorsunuz
İşte izin vermeo zaman yaparlar herhalde şuan bir sorun yok mesela ama 80 i görünce titriuo hafiften
bursa
Ben itopya nın İzmir'e gelmesini bekliyorum gelsin İzmir'e gidip alacağımİşte izin verme
PC miİşte izin verme
Ben itopya nın İzmir'e gelmesini bekliyorum gelsin İzmir'e gidip alacağım
EvetPC mi
Şuan PC başında deilim ama güç seçenekleri en iyi performans olarak ayarlı dikkatimi çekti siz söyleyince dengeliden en iyi performans a çekeli 1 hafta olmadı ama etki edermikiGüç seçeneklerinden güç tasarrufuna alıp dener misin?
Teşekkürler PC başına geçince bakıcam nedense her hızlı çalıştığında olmuyor sanki fan benle dalga geçiyor fhdhrjrhdh denediğim zaman yazıcambios da fan hızı ayarı var ise en yüksek rpm alıp sesi dinleyebilirsin sorunun hızlı çalısmasından kaynaklanıyor olduğunu düşünüyorsan he bide fan tam oturmus mu onu kontrol et arkadaslar çözüm vereceğinize dalga geçmek hoş değil...
bilgisayarcı pek önermem ama aldığın yere götürebilirsin
Şuan PC başında deilim ama güç seçenekleri en iyi performans olarak ayarlı dikkatimi çekti siz söyleyince dengeliden en iyi performans a çekeli 1 hafta olmadı ama etki edermiki