- Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl yapmalıyım pekiçok dengesiz olmuş psu çöp cpu ekran kartına göre çok güçlü
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden diyorum cevap veren yokalma onu uzak dur
nasıl yapmalıyım pekiçok dengesiz olmuş psu çöp cpu ekran kartına göre çok güçlü
neden diyorum cevap veren yokalma onu uzak dur
kaliteli alınnasıl yapmalıyım peki
neden diyorum cevap veren yok
işlemciyi kısın veya ekran kartını yükseltin psu da kaliteli bir marka sisteminize göre alınnasıl yapmalıyım peki
işlemci ne alabilirim (amd değil)işlemciyi kısın veya ekran kartını yükseltin psu da kaliteli bir marka sisteminize göre alın
Kalitesiz bileşenler kullanılıyor dostum, sistemi öyle bir PSU'ya emanet etmek iyi değil.neden dostum
Ne Ara Kardedsın Oldum Bıde Psu Kotu C4kardeşim ekran kartı ram ve psu değişmiyor sadece yazmıştım.
kanka kasam yeterli olucakmıdır bu sisteme
herkes iyi diyor technopatta ? 80 plus sertifikasıda var.kötü psu bozulma riski var parçalara zarar verir patlayabilir
çocukmusun ?Ne Ara Kardedsın Oldum Bıde Psu Kotu C4
i5 10400f artarda yeter bu ekran kartına anakartı kısa bilirsinizişlemci ne alabilirim (amd değil)
kanka kasam yeterli olucakmıdır bu sistem
bro ekran kartım ve işlemci kötü değil ama işlemci yerine ne koyabilirim intelden.Kalitesiz bileşenler kullanılıyor dostum, sistemi öyle bir PSU'ya emanet etmek iyi değil.
bize dinlemeyeceksen konuyu niye açtınherkes iyi diyor technopatta ? 80 plus sertifikasıda var.
çocukmusun ?
10400fbro ekran kartım ve işlemci kötü değil ama işlemci yerine ne koyabilirim intelden.
anakart olarak ne önerirsiniz peki sadece 3 tane bileşenim var elimde kardeşime dogum günü süprizi yapmak istiyorum.i5 10400f artarda yeter bu ekran kartına anakartı kısa bilirsiniz
Yahu kalitesiz işte, neyini anlamıyorsun. Rampage PSU patlatanlar var hala neden diye soruyorsun. Tamam al geç o zaman Rampage PSU'nu.nasıl yapmalıyım peki
neden diyorum cevap veren yok