Neler Yeni

arkadaşlar i7 10700K işlemci alacagım vermis oldugum sistemde valt eksikligi yasanırmı ?

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
PSU hakkında detaylı bilgi bulduysanız kaynak atın da biz de bakalım.
Şöyle, kaynak yok ve markaya değil, modele göre yargı yapılmasının gerektiğini biliyorum. Bundan 3 gün önce açtığım konuyu görmüşsündür, orda bile C4 demenin mantığı yok diye birden çok kez söyledim.
Genel olarak ister C4 olsun, ister başka bir şey. Rampage PSU'lara güvenemiyorum ben. Bu benim fikrim kısacası. Rampage'in mouse'unu alırım, GamePower'ın klavyesi, kulaklığını alırım, GameTech'in kasalarını da alırım çünkü hepsi mükemmel ürünler.
Ama üçünün de PSU'sunu ALMAM! Bu benim fikrim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
@Koray001 Yarım saatir yazdıklarını okuyorum neden kötü de neden kötü. Bu kadar inat ettiğine göre kafana yatmış zaten Rampage PSU almak bizi de dinlemiyorsun. 80+ Seritifaksı hiçbir şeyi kanıtlamaz. Sadece verimliliği 80+ demektir bunun da tek etkisi elektrik faturasının az gelmesinedir. Neden kötü olduğunu gelirsek, Az koruma, Kötü AC/DC dönüştürücüler, Kötü kapasitörler, Grup Düzenlemesi olması gibi şeyler. İçinde kullanılan şeyler kalitesiz yani. Evde yaşanan bir anlık elektrik sorunu korumasız bir PSU ile parçalarına zarar verebilir.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
@kandes22 ciğim neden üzgün attın, ne oldu?

MWE White:

1608278028260.png

Sama Forza Titanium FTX 800W:

1608278081073.png

1608278087166.png

SilverStone ST1200-PT:

1608278158870.png

Üst seviye PSU'larda bile böyle büyük hatalar olabiliyor.

Asla marka olarak öneri yapmayın, model önerin.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ne Ara Kardedsın Oldum Bıde Psu Kotu C4
C4 deme, bilemezsin belki kalitelidir. Sen güvenmeyebilirsin, ben de güvenmiyorum. Fikrini başka türlü belirtmen, daha iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MWE White:

Alıntıyı görüntüle

Sama Forza Titanium FTX 800W:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

SilverStone ST1200-PT:

Alıntıyı görüntüle

Üst seviye PSU'larda bile böyle büyük hatalar olabiliyor.

Asla marka olarak öneri yapmayın, model önerin.
Sana yazdığım son cevabı oku, okuduysan beğen de göreyim.
Aynısını söyledim ki benim bu tür konularla alakalı bir rehberim de var. 1K'dan fazla hit almış, pek büyük bir rakam olmasa da.

Koray001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Koray özen
@Koray001 Yarım saatir yazdıklarını okuyorum neden kötü de neden kötü. Bu kadar inat ettiğine göre kafana yatmış zaten Rampage PSU almak bizi de dinlemiyorsun. 80+ Seritifaksı hiçbir şeyi kanıtlamaz. Sadece verimliliği 80+ demektir bunun da tek etkisi elektrik faturasının az gelmesinedir. Neden kötü olduğunu gelirsek, Az koruma, Kötü AC/DC dönüştürücüler, Kötü kapasitörler, Grup Düzenlemesi olması gibi şeyler. İçinde kullanılan şeyler kalitesiz yani. Evde yaşanan bir anlık elektrik sorunu korumasız bir PSU ile parçalarına zarar verebilir.
kardşeim neden kötü oldugunu açıklayanm yok hepsi EKRAN KARTIM DĞİŞMİYECEK DEDİKÇE 3060 ti al o psu c4 çöp leş diyor 1 kişide kaynak atmıyor anlamıyormusunuz siz yoksa insanı sabır denemek içinmi yapıyorlar yaşlarımı küçük yoksa ?
2060 super im var işlemci ve anakart önerilerini bekliyorum diyorum adam orda psu değiştir diyor ulan bu zaten var 7 ayrdır kullanıyorum değiştiremem diyorum sadece işlemci ve anakart diyorum adam daha bana 3060 ti 100600 k al diyor c4 diyor bomba diyor rampage psu alma diyor.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sana yazdığım son cevabı oku, okuduysan beğen de göreyim.
Aynısını söyledim ki benim bu tür konularla alakalı bir rehberim de var. 1K'dan fazla hit almış, pek büyük bir rakam olmasa da.

Önerdiğin iyi olarak geçen markalarda bile hatalar olabiliyor.

O yüzden marka değil model öner.

Attığım PSU'ların PWR_OK'un kesilme zamanı yanlış ayarlı. Parçalara elektrik kesintisi olunca belli bir süre boyunca yanlış voltaj gidiyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
kardşeim neden kötü oldugunu açıklayanm yok hepsi EKRAN KARTIM DĞİŞMİYECEK DEDİKÇE 3060 ti al o psu c4 çöp leş diyor 1 kişide kaynak atmıyor anlamıyormusunuz siz yoksa insanı sabır denemek içinmi yapıyorlar yaşlarımı küçük yoksa ?
2060 super im var işlemci ve anakart önerilerini bekliyorum diyorum adam orda psu değiştir diyor ulan bu zaten var 7 ayrdır kullanıyorum değiştiremem diyorum sadece işlemci ve anakart diyorum adam daha bana 3060 ti 100600 k al diyor c4 diyor bomba diyor rampage psu alma diyor.
Ben sana söyledim sebeplerini işte.
6 aydır sorun çıkarmamış olduğu sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez.
Kullanmaya devam et istersen ama önermem

Koray001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Koray özen
bak güzel kardeşim sen anlamıyormusun ?

diyorumki DE ĞİŞ Tİ RE MEM!

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
bak güzel kardeşim sen anlamıyormusun ?
Önce adam gibi yazı yazmayı öğren.
Ben sana olayı anlatıyorum sen bana anlamıyor musun diyorsun.
2 Saat sebebini sormuşsun anlattım işte

Değiştir demedim kötü dedim

ozgurkrks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Özgür Karakaş
ekran kartını sat corsair psu al ekran kartınıda 1660 falan düşür en azından yangın çıkmaz evde 20 fps için değmez yapma abi sat ekran kartını yeni psu al

Koray001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Koray özen
Önce adam gibi yazı yazmayı öğren.
Ben sana olayı anlatıyorum sen bana anlamıyor musun diyorsun.
2 Saat sebebini sormuşsun anlattım işte

Değiştir demedim kötü dedim
ya her cevabında kötü diyorsun ben bunu anladım zaten sadece işlemci ve anakart verirmisiniz dedikçe psu leş diye uzattıkça uzatıyorsunuz sadece sen değil herkes çileden çıktım bu nasıl bir forum arkadaş anlamıyorum ki zazten dediklerine saygı duydum anladımda dediklerini her seferinde psu kötü kötü kötü sıktı bi okuyun mesajları öyle cevap verin arkadas

ekran kartını sat corsair psu al ekran kartınıda 1660 falan düşür en azından yangın çıkmaz evde 20 fps için değmez yapma abi sat ekran kartını yeni psu al
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ya her cevabında kötü diyorsun ben bunu anladım zaten sadece işlemci ve anakart verirmisiniz dedikçe psu leş diye uzattıkça uzatıyorsunuz sadece sen değil herkes çileden çıktım bu nasıl bir forum arkadaş anlamıyorum ki zazten dediklerine saygı duydum anladımda dediklerini her seferinde psu kötü kötü kötü sıktı bi okuyun mesajları öyle cevap verin arkadas

7 ay i59400 f ve rtx 2060 super kullandım 3 4 defa elektrikler gitti daha görmedim yangın falan.

7 ay i59400 f ve rtx 2060 super kullandım 3 4 defa elektrikler gitti daha görmedim yangın falan.
bide psu da aynıydı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Peki, Konuya gelecek olursak.
I7 10700K biraz aşırı fazla gereksiz kaçar 2060 Super için. I5 10600K daha mantıklı olur.
Onun dışında PSU Watt olarak yani verdiği güç olarak sisteme yeterli olur.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Arkadaşlar lütfen asılsız, kaynaksız konuşmayın.

Bir şey söylüyorsanız arkasında kaynak ile gelin. ''Ben güvenmiyorum'' dersin anlarım, ama kaynak vermeden kötü demeyin.

Top Bottom