i5 işlemcinin içinden çıkan stok fanıda takıyolarmı yoksa onu takmayıp direk bunumu takıyolar yoksa ikisini birdenmi takıyolar fazla bilmiyorum kardeşim o yüzden soruyorum![]()
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
kardeşim sıvı soğutma değilde kaliteli bi hava soğutma lazım fazla oyun oynayan biri değilim sadece geceleri oynuyorum sıvı soğutma falan hiç uğraşamam o yüzden yinede çok teşekkür ederim cevapladığın için kliteli bi hava soğutma iş görürmüDF DC240 240mm ARGB Siyah Sıvı Soğutma - Game Garaj
DF DC240 240mm ARGB Siyah Sıvı Soğutma, İşlemci Soğutucu En İyi Fiyat Ve Taksit Seçenekleri İle GameGaraj'da!!!www.gamegaraj.com
game garajda böyle bir sıvı soğutma var indirimde 3 fanlı modeli 1700 dü 2050 olmuş şuan. Bilgin olsun diye yazayım dedim . Marka hakkında herhangi bir bilgim yok. Araştırarak alabilirsin. Kullanıcı yorumları ve videolarına bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
DEEPCOOL LE500 Sivi Sogutma LE500-MARRS - PttAVM.com - 2024
DEEPCOOL LE500 Sivi Sogutma LE500-MARRS LE500 Sıvı Soğutma LE500-MARRS - 2024www.pttavm.com
bir ürün daha attım. bu ürün iyi. Araştırmıştım. Tercihim deepcool olur.
i5 işlemcinin içinden çıkan stok fanıda takıyolarmı yoksa onu takmayıp direk bunumu takıyolar yoksa ikisini birdenmi takıyolar fazla bilmiyorum kardeşim o yüzden soruyorum
kardeşim sıvı soğutma değilde kaliteli bi hava soğutma lazım fazla oyun oynayan biri değilim sadece geceleri oynuyorum sıvı soğutma falan hiç uğraşamam o yüzden yinede çok teşekkür ederim cevapladığın için kliteli bi hava soğutma iş görürmü
hazır sisteme özelleştirerek ekleyip alcaksanız takıp stok fanı da ayrı şekilde gönderirler fakat harici şekilde sadece fanı alırsanız montajı sizin yapmanız gerekir veya bir bilgisayarcıda vb taktırmanız gerekiri5 işlemcinin içinden çıkan stok fanıda takıyolarmı yoksa onu takmayıp direk bunumu takıyolar yoksa ikisini birdenmi takıyolar fazla bilmiyorum kardeşim o yüzden soruyorum
kardeşim sıvı soğutma değilde kaliteli bi hava soğutma lazım fazla oyun oynayan biri değilim sadece geceleri oynuyorum sıvı soğutma falan hiç uğraşamam o yüzden yinede çok teşekkür ederim cevapladığın için kliteli bi hava soğutma iş görürmü
bu arkadaşın önerdiğide çok iyi.![]()
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
i5 işlemcinin içinden çıkan stok fanıda takıyolarmı yoksa onu takmayıp direk bunumu takıyolar yoksa ikisini birdenmi takıyolar fazla bilmiyorum kardeşim o yüzden soruyorum
intel i5 13400f işlemci ve asus dual 4070 12gb ekran kartı bu bileşenlere uygun kaliteli işlemci soğutucu lazım bütce 1.500 2 bin TL arası ne almalıyım