Neler Yeni

arkadaşlar kaliteli bi işlemci soğutucu lazım

burak3478

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
burak
intel i5 13400f işlemci ve asus dual 4070 12gb ekran kartı bu bileşenlere uygun kaliteli işlemci soğutucu lazım bütce 1.500 2 bin tl arası ne almalıyım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,803
İsim
Kerem Çavuş

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,460
İsim
Hamza Ziya Üstün

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Selçuk Han Zengin

game garajda böyle bir sıvı soğutma var indirimde 3 fanlı modeli 1700 dü 2050 olmuş şuan. Bilgin olsun diye yazayım dedim . Marka hakkında herhangi bir bilgim yok. Araştırarak alabilirsin. Kullanıcı yorumları ve videolarına bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir ürün daha attım. bu ürün iyi. Araştırmıştım. Tercihim deepcool olur.

burak3478

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
i5 işlemcinin içinden çıkan stok fanıda takıyolarmı yoksa onu takmayıp direk bunumu takıyolar yoksa ikisini birdenmi takıyolar fazla bilmiyorum kardeşim o yüzden soruyorum

game garajda böyle bir sıvı soğutma var indirimde 3 fanlı modeli 1700 dü 2050 olmuş şuan. Bilgin olsun diye yazayım dedim . Marka hakkında herhangi bir bilgim yok. Araştırarak alabilirsin. Kullanıcı yorumları ve videolarına bakabilirsin.

bir ürün daha attım. bu ürün iyi. Araştırmıştım. Tercihim deepcool olur.
kardeşim sıvı soğutma değilde kaliteli bi hava soğutma lazım fazla oyun oynayan biri değilim sadece geceleri oynuyorum sıvı soğutma falan hiç uğraşamam o yüzden yinede çok teşekkür ederim cevapladığın için kliteli bi hava soğutma iş görürmü

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,460
İsim
Hamza Ziya Üstün
Nereden alıcaksınız? İkisini aynı anda takamazlar büyük ihtimalle stok takarlar siz hava soğutmayı ayrı yerden alırsanız kendiniz takarsınız. Hepsini bir yerden alırsanız stok değil büyük olanı takarlar

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Selçuk Han Zengin
i5 işlemcinin içinden çıkan stok fanıda takıyolarmı yoksa onu takmayıp direk bunumu takıyolar yoksa ikisini birdenmi takıyolar fazla bilmiyorum kardeşim o yüzden soruyorum

kardeşim sıvı soğutma değilde kaliteli bi hava soğutma lazım fazla oyun oynayan biri değilim sadece geceleri oynuyorum sıvı soğutma falan hiç uğraşamam o yüzden yinede çok teşekkür ederim cevapladığın için kliteli bi hava soğutma iş görürmü

Ysuflix

80+ Gold
RGB isteyip istemediğine göre değişir hocam bununla i7 bile soğutabilirsin muhtemelen.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,803
İsim
Kerem Çavuş

hazır sisteme özelleştirerek ekleyip alcaksanız takıp stok fanı da ayrı şekilde gönderirler fakat harici şekilde sadece fanı alırsanız montajı sizin yapmanız gerekir veya bir bilgisayarcıda vb taktırmanız gerekir

thermalright şu an en mantıklısı gaming gen üzerinden alabilirsin

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Selçuk Han Zengin
bu arkadaşın önerdiğide çok iyi.

Hocam kargo esnasında işlemci veya anakart zarar görmesin diye soğutucuyu takmadan gönderiyorlar.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
snop02

Ekler

• 6652403C-CD28-4090-8347-1CB81C73C034.jpeg
    6652403C-CD28-4090-8347-1CB81C73C034.jpeg
    714.1 KB · Hit: 29
Top Bottom