- Reaksiyon skoru
- 80
Arkadaşlar kekma.ga ya giten varmı
giden yanlış olmuş
giren de olabilir
Post automatically merged:
giden yanlış olmuş
giren de olabilir
O ne?Arkadaşlar kekma.ga ya giten varmı
giden yanlış olmuş
giren de olabilir
boşver öğrenmen iyi olmaz zaten artık girilmiyor video kaldırılmmış o yüzden soruyom giriş yapabilen varmı diyeO ne?
Boş bir konu olmuş.boşver öğrenmen iyi olmaz zaten artık girilmiyor video kaldırılmmış o yüzden soruyom giriş yapabilen varmı diye
btk sansür atmış +18 bir şey mi?Arkadaşlar kekma.ga ya giten varmı
giden yanlış olmuş
giren de olabilir
O ne?
Şiddet ve +18 içeriklerin bulunduğu, karanlık ve yetişkin mizahı yapıldığı söyleniyor.btk sansür atmış +18 bir şey mi?
heralde site kapatıldıu vpn ile de giremedimTürkiye'de yasaklı bir site. İlk defa sizden duydum, girmeye çalıştığımda BTK'nin yazısıyla karşılaştım.
Alıntıyı görüntüle
Şiddet ve +18 içeriklerin bulunduğu, karanlık ve yetişkin mizahı yapıldığı söyleniyor.
sırf bunun için hesap açtıysan anlatmaman daha iyi olur hepimiz için kim bilir nasıl şeyler varmerhabalar 2 dk önce girdim VPN ile içinde ne olduğunu isterseniz anlatabilirim
Selam girdim az önce .ga yerine .net kullanırsanız rahat girersiniz.Arkadaşlar kekma.ga ya giten varmı
giden yanlış olmuş
giren de olabilir
okurken korktum evde yalnızım bideSelam girdim az önce .ga yerine .net kullanırsanız rahat girersiniz.
Siteye girmek istemiyor iseniz içeriği zamanında jeff the killer jumpscare ile aynı.
Tek farkı bu sitedeki jumpscare ölü bir adam ve penisi kopuk bir kişinin kanlı fotoğrafı.