Neler Yeni

ARKADAŞLAR KENDI YAPTIGIM SİSTEM NASIL

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
ARKADAŞLAR İTOPYADAN KENDIME ÖZGÜN BİR SİSTEM YAPTIM BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM PARÇALAR BİRBİRLERİYLE uyumlu mu? BAKARMISINIZ ACABA

SİSTEMİN LİNKİ ;

BİLİYORSUNUZKİ HAZIR SİSTEM DAHA UYGUNA GELIYOR SİZİNDE ÖNERİLERİNİZE VE BİLGİSAYAR LİNKLERİNİZE AÇIĞIM :D
aynı parçaları farklı sitelerden alsan 40k nın altına rahat toplarsın bide 650w yap psu. itoypadaki 4060 fiyatına da 4060ti lar var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat reis ordamısın 😂
Şimdi bakıyordum valla sana üstüne bastın 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

45891tl

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
ARKADAŞLAR İTOPYADAN KENDIME ÖZGÜN BİR SİSTEM YAPTIM BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM PARÇALAR BİRBİRLERİYLE uyumlu mu? BAKARMISINIZ ACABA

SİSTEMİN LİNKİ ;

BİLİYORSUNUZKİ HAZIR SİSTEM DAHA UYGUNA GELIYOR SİZİNDE ÖNERİLERİNİZE VE BİLGİSAYAR LİNKLERİNİZE AÇIĞIM :D
ekran kartı değişilmeli bence

SİSTEMİN LİNKİ ;

ayrıca bu ne için kullanılacak tek tek topladıgınız için çok pahalı

ctrl6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kudret
Güncel yeni çıkan oyunları oynamak için
ekran kartı değişilmeli bence

ayrıca bu ne için kullanılacak tek tek topladıgınız için çok pahalı

Alıcı bir şekilde

The Semih

80+ Gold

SİSTEMİN LİNKİ ;

Çok dengesiz ve 2X pahalı bir sistem olmuş

ctrl6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kudret
Ben ekran kartı ve işlemcinin güçlü olmasını istemiştim süreklilik açısındanda 7500f ile 8500x3D arasında çok fark var değil mi

ConquerorXIV

80+ Gold
Ben ekran kartı ve işlemcinin güçlü olmasını istemiştim süreklilik açısındanda 7500f ile 8500x3D arasında çok fark var değil mi
kürşat hocamın attığı sistem bu fiyata toplanacak sistem 8500x3d diye bir işlemci yok ve son attığım soğutucu da alınmaz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,580
İsim
Emre
Discord
necromancerr

SİSTEMİN LİNKİ ;

https://www.itopya.com/modart-x2_h24134 benim en çok bu hoşuma gitti şahsen (işlemciyi 7700 anakartı b650 yaptım ve msi mag sıvı soğutma koydum) kürşat hocam gene döktürmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,479
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom