Neler Yeni

arkadaşlar kimse yazmıyor kasa sıkıntı çıkarırmı diyorum kimse cevaplamıyor

sıkıntı çıkarırmı

• çıkarır

Oylar: 2 10.0%
  • çıkarmazz

Oylar: 18 90.0%

• Oy kullanan toplam üye
    20

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

Alaaddin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Sebahattin
6.000 liraya alınır hocam. Güzel sistem. Size bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
allah razı olsun görüşünüz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

6.000 liraya alınır hocam. Güzel sistem. Size bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
aga bildiğin kasa varmı güç kaynağı dahil 800tl bütçem kasa için toz filtreli ve argb led desteği feven bi kasa F/P olarak

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
allah razı olsun görüşünüz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga bildiğin kasa varmı güç kaynağı dahil 800tl bütçem kasa için toz filtreli ve argb LED desteği feven bi kasa F/P olarak
Hocam kasada RGB ve aRGB bölümünde pek bilgili değilim. Alacağınız kasa hava akışı olarak çok sağlıklı bir kasa. Onun yanı sıra Corsair SPEC DELTA bakabilirsiniz.

Alaaddin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Sebahattin
Hocam kasada RGB ve aRGB bölümünde pek bilgili değilim. Alacağınız kasa hava akışı olarak çok sağlıklı bir kasa. Onun yanı sıra Corsair SPEC DELTA bakabilirsiniz.
öncelik tabii ki hava akışı ama argb toz filtresi olması + puan ve benim için çok iyi olucak

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
öncelik tabii ki hava akışı ama argb toz filtresi olması + puan ve benim için çok iyi olucak
Dediğim gibi hocam çok bilgi sahibi değilim yanlış bilgilendirmek istemem. İsterseniz konu açın bilgi sahibi arkadaşlar size yardımcı olabilirler aRGB konusuda.

Alaaddin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Sebahattin
Dediğim gibi hocam çok bilgi sahibi değilim yanlış bilgilendirmek istemem. İsterseniz konu açın bilgi sahibi arkadaşlar size yardımcı olabilirler aRGB konusuda.
teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,248
Üyeler
160,367
Son üye
Buldog
Top Bottom